BA (Hons) historia

University of Greenwich

Programbeskrivning

Läs den officiella beskrivningen

BA (Hons) historia

University of Greenwich

Detta program ger dig möjlighet att kombinera studier i filosofi och historia. Du kommer att studera vid Greenwich världsarv, själv ett levande arv från den brittiska vetenskapliga, sjöfart och kejserlig historia, liksom en blomstrande mångkulturellt centrum för samtida England. Vägen undersöker ett brett spektrum av historiska ämnen, från globala händelser till samhället historia, och från trolldom till världskrigen. Du kommer också att samarbeta med en tradition av att tänka på de grundläggande problemen med kunskap och existens. Du kommer att ha ett aktivt engagemang med de frågor som ligger på själva kärnan i vår existens: frågor om sanning, mening, varelse, makt och vilja. Lika viktigt är förmågan att känna igen och utmana de grundläggande pre-antaganden bakom ett tankesystem, och öppenhet för relationerna mellan filosofi och andra discipliner.

Syftet med programmet är:

  • För att främja utvecklingen av öppna, kreativa och kritiska tänkare som har möjlighet att tillämpa dessa kvaliteter själ i en mängd olika intellektuella sammanhang
  • För att ge studenterna en väsentlig grund i modern brittisk, europeisk och världshistorien förutom en förståelse för värdet och betydelsen av filosofi i en rad metoder och ämnen.
Denna skola erbjuder program i:
  • Engelska
Varaktighet & Pris
Denna kurs är På campus
Start Date
Startdatum
Sept. 2019
Duration
Varaktighet
3 - 6 år
Deltid
Heltid
Price
Pris
- UK / EU, £ 11.200 för internationella studenter
Information
Deadline
Locations
Storbritannien - London, England
Startdatum : Sept. 2019
Sista anmälningsdag Kontakt Skolan
Slutdatum Kontakt Skolan
Dates
Sept. 2019
Storbritannien - London, England
Sista anmälningsdag Kontakt Skolan
Slutdatum Kontakt Skolan