BA (Hons) HRM

Arden courses at GISMA

Programbeskrivning

Läs den officiella beskrivningen

BA (Hons) HRM

Arden courses at GISMA

BA (Hons) HRM

Mänskliga resurser och psykologi är en bra kombination av ämnen och hjälper dig att förbereda dig för en rad olika områden, särskilt företagslivet, där affärs psykologi är högt värderad.

Om du väljer att gå ner på de angivna rutterna kan du hjälpa de bästa organisationerna att hålla anställda motiverade och glada. Det här är perfekt om du är en person som gillar att få ut det bästa hos människor och gillar att hjälpa alla att utföra högst upp i sitt spel.

Som en del av kursen kommer du att undersöka ett stort antal lärjungar, inklusive lag, olika grenar av psykologi, inklusive sociala och utvecklings-, biologiska, kognitiva och sociala.

På förvaltningsfronten kommer du att lära dig hur hantering skiljer sig från olika kulturer, hur man behåller kontrollen i tider av företagsändring.

Förutom detta kommer du också att utforska forskningsmetoder inom detta område. Du får då en chans att införliva detta i ditt arbete med ett slutligt projekt i ditt sista år, som kommer att övervakas av en akademisk medarbetare och du kan utföra detta arbete till något intresseområde.

Efter examen kan du bestämma dig för att skära ut en karriär själv eller genomföra en ytterligare studie på detta område. Företagen kommer alltid att behöva HR-personal, så arbetsmarknaden är alltid stark inom detta område. Du kommer att samla upp en hel mängd överförbara färdigheter som att utvärdera data, skriva rapport, arbeta självständigt såväl som en del av en lag- och presentationsförmåga.

Din studieplats

Tyskland är det mest populära alternativet för internationella studenter som vill studera i Europa. Det är känt för sin högkvalitativa utbildning och du kan uppleva detta med GISMA. Enligt statistik och data från ICEF-bildskärmen.

Berlin är den näst största staden i EU och har en blomstrande affärsscen som erbjuder många olika möjligheter till unga yrkesverksamma och akademiker. Förutom sin rika kulturella och politiska historia blir den nu känd för sin rikedom av blomstrande teknikföretag och ett växande antal framgångsrika företagare. Tyskland är det mest populära alternativet för internationella studenter som vill studera i Europa. Det är känt för sin högkvalitativa utbildning och du kan uppleva detta med GISMA.

Flexibla betalningsplaner är tillgängliga:

Arden University erbjuder flexibla betalningsplaner * som låter dig sprida kostnaderna för dina programavgifter över tre avdrag.

Kurskrav

  • Två ämnen på GCE En nivå eller motsvarande, plus passerar i betyg C eller högre i tre ämnen på GCSE-nivå eller motsvarande; eller
  • För icke-standardkrav för inmatning, vänligen kontakta oss
  • En engelskspråkig nivå som motsvarar IELTS 6.0 eller högre med minst 5,5 i varje komponent
Denna skola erbjuder program i:
  • Engelska


Senast uppdaterad January 14, 2019
Varaktighet & Pris
Denna kurs är På campus
Start Date
Startdatum
Sept. 2019
Duration
Varaktighet
3 år
Heltid
Price
Pris
8,000 EUR
per år. 1 000 euro per år rabatt på tidig sort (spara upp till 3 000)
Information
Deadline
Locations
Tyskland - Berlin, Berlin
Startdatum : Sept. 2019
Sista anmälningsdag Kontakt Skolan
Slutdatum Kontakt Skolan
Dates
Sept. 2019
Tyskland - Berlin, Berlin
Sista anmälningsdag Kontakt Skolan
Slutdatum Kontakt Skolan