BA (Hons) Försäljnings- och marknadsföringshantering

Allmänt

Programbeskrivning

Kursöversikt

BA (Hons) Försäljnings- och Marknadshantering grad vid Cardiff Met erbjuder en möjlighet att bli en försäljnings specialist med en marknadsföring grad. Graden har utvecklats i samarbete med Försäljningsstyrelsen, vilket säkerställer att undervisningsinnehållet är väl anpassat till industrins förväntningar. Alla våra marknadsföringskurser har ett känt rykte för deras yrkesorientering. Att bli en "Met Marketer" kommer att göra det möjligt för dig att få den akademiska kunskapen och de praktiska färdigheter som krävs för att lyckas i en Sales and Marketing karriär.

Företagen är beroende av försäljning, att vinna och behålla nya affärer i dagens konkurrensutsatta miljö är avgörande för att de ska ha examen med kompetensen att öka försäljningen. Den nya graden kommer att söka ackreditering från Institutet för Försäljningsstyrning (ISM) och är som sådan utformad för att ge eleverna färdigheter och förmåga att tänka kreativt och anta de senaste verktygen i moderna försäljningskampanjer. Kursen ger studenterna en balans mellan akademisk kunskap och de praktiska erfarenheter som förväntas av ambitiösa försäljningschefer för att de ska kunna vara konkurrenskraftiga på arbetsplatsen. Kurserna har blivit noggrant utformade för att integrera kunskap, färdigheter och beteenden som förväntas av säljare, vilket gör att du blir en effektiv utövare, beväpnad med verkliga erfarenheter och akademiska och yrkesmässiga kvalifikationer.

Inlärning

Det studentcentrerade tillvägagångssättet att lära och undervisa kommer att uppmuntras genom användning av specifika undervisningsstrategier, fallstudier, projekt, handledning, praktiska övningar, kompletterat med användande av lämpligt supportmaterial, föreläsningar från företagsexperter, videor och datorprogram. Aktivt engagemang med ämnesmaterialet ökar lärandet och många av de lärande strategier som används främjar detta.

anställbarhet

Försäljning och marknadsföring är ett dynamiskt och spännande område för att arbeta. Försäljning och marknadsföring är ofta kärnan i varje företag och handlar om att få rätt produkter och tjänster till kunder och generera inkomst och omsättning för att upprätthålla organisationer och hjälpa dem att växa.

Typiska jobb inom försäljnings- och marknadsföringssektorn kan innehålla kontohantering och andra försäljnings- och marknadsföringsroller. Under den här kursen kommer du att utveckla de viktigaste kunskaper och förståelse som krävs för företag med specialisering i marknadsföringshantering som är central för alla affärsfunktioner. Efter avslutad kurs kommer du att ha färdigheter att få en position i marknadsföringshantering, där du kan använda dina färdigheter i positioner inom reklam, marknadsundersökning, säljledning, produktledning, kundservice, PR och företagshantering.

Kursen har utformats i samarbete med Institutet för försäljningsförvaltning (ISM), för att ge dig möjlighet att få undantag från sina yrkeskvalifikationer. Du kommer också att kunna ansluta oss till vårt CIM-studentkapitel som uppmuntrar alla studenter att engagera sig i vårt marknadsföringskunskap genom att organisera organisera nyckelhögtalare och hantera marknadsfokuserade händelser. Införda dynamiska högtalare och hjälpsamma nätverkshändelser kommer att förbättra din inlärningsupplevelse. Slutligen kommer du att kunna delta i entreprenörsaktiviteter som att komma in i CIM-stället.

Ingångskrav

Fem GCSE passerar inklusive engelska språk och matematik * i betyg C eller högre (grad 4 eller högre för sökande som innehar nyreformerade GCSE i England), plus 96-112 poäng från minst två A-nivåer (eller motsvarande).

Typiska erbjudanden kan innefatta:

  • 112 poäng från minst två A-nivåer för att inkludera betyg CC; Welsh Baccalaureate - Advanced Skills Challenge Certificate anses vara det tredje ämnet
  • RQF BTEC National Extended Diploma / Cambridge Technical Extended Diploma övergripande betyg MMM - DMM. Beroende på ämne och erfarenhet.
  • 112 poäng från det irländska Leaving Certificate at Highers, för att inkludera 2 X H2, minsta H4-poäng räknat till poäng erbjudande
  • 112 poäng från minst två Scottish Advanced Highers för att inkludera betyg DD
  • 112 poäng från tillgången till högskoleexamen

* För walesiska sökande som sitter i den reformerade matematikens GCSE, kommer vi att acceptera antingen GCSE matematik eller matematik - Numeracy .

Senast uppdaterad Mar 2020

Om skolan

Located in an exciting, modern European capital city, Cardiff Metropolitan University is a global university. We are continually investing in our students' future and provide education and training op ... Läs mer

Located in an exciting, modern European capital city, Cardiff Metropolitan University is a global university. We are continually investing in our students' future and provide education and training opportunities that are accessible, flexible and of the highest quality to students from over 140 countries worldwide.???? Läs mindre