Läs den officiella beskrivningen

Vem är kursen för?

Eleverna väljer sin valda disciplin när de tillämpas. Det finns ett visst utrymme för att byta karriär eller Business disciplin i slutet av det första studieåret. Progression från stiftelsen året beror på att studenterna uppnår de nödvändiga kvaliteter. Extended Business Administration examen är avsedd för dem som inte tål normal inträdeskriterierna för en BA Hons examen men som har intresse och engagemang för att studera i en högre utbildning institution. Det är idealiskt för sökande utan lämpliga ämnen för första året eller för mogna sökande med praktisk erfarenhet av verksamhet men utan de formella akademiska meriter. Under denna extra första året kommer du att introduceras till en mängd olika affärsrelaterade ämnen och lärande färdigheter så att du kan dra nytta av ytterligare studier.

modul~~POS=TRUNC

Extended Business Administration grad är ett fyraårigt program. Med en vanlig progression de senare 3 år kommer att följa utbildningsprogram de BA Hons som förklaras i H106M. Om en alternativ karriärväg väljs sedan eleverna kan ansöka internt till program som erbjuds av universitetet i Greenwich, kan detta påverka finansieringen och studenter bör överväga detta mycket noggrant. Den inledande året är mycket projekt inriktat med följande moduler Introduktion till affärsprinciper, IT Essentials, Basår Project, Lärande och Kommunikation.

Färdigheter och erfarenheter som vunnits

Universitetet ger tillgång till böcker, tidskrifter och datorutrustning med allmän programvara via biblioteken inom alla tre campus. Studenter kan få tillgång dessa oavsett var deras utbildningen finns. Genom sin portal och Virtual Learning Environment (VLE) har eleverna tillgång till tidtabeller, läromedel, elektroniska tidskrifter, e-post, samt allmänt stöd och råd. Dessa resurser, tillsammans med expertis lärarkåren, är ryggraden i det material du behöver för att samarbeta med för att utvecklas som en student i Ingenjörshögskolan. Den utbildningen kommer du att ge dig ut på kommer att flytta dig från en elev till en professionell, med ett utbud av kompetens, kunskap och expertis i att utveckla lösningar. Du kommer att utvecklas som en självständig elev, med ett brett spektrum av överförbara färdigheter, med att förstå hur man använder kunskaper och färdigheter i alternativa situation. Studieprogrammet är utformat för att säkerställa att du har förtroende och kompetens för att arbeta i en akademisk miljö, genom förlängt kompetens med informationsteknik och förmåga att kommunicera idéer till andra. Du kommer att utveckla en förmåga att analysera och bedriva forskning i en mängd olika ämnesområden som söker insikter och dra verifierbara slutsatser. Du kommer att expandera er kunskap inom ett visst ämnesområde, beroende på väg val, som involverar detaljer och bredd studie i kombination med förmågan att bygga och testa hypoteser.

Program undervisas på:
Engelska

Se 58 fler kurser från University of Greenwich »

Denna kurs är Campus based
Startdatum
Aug. 2019
Sept. 2019
Duration
3 - 6 år
Deltid
Heltid
Pris
- UK / EU, £ 11.200 för internationella studenter
Deadline
Efter plats
Efter datum
Startdatum
Aug. 2019
Slutdatum
Sista anmälningsdag
Startdatum
Sept. 2019
Slutdatum
Sista anmälningsdag

Aug. 2019

Location
Sista anmälningsdag
Slutdatum

Sept. 2019

Location
Sista anmälningsdag
Slutdatum