Vem är det här programmet för?

Detta program är för dem som är intresserade karriärer inom områdena näringsliv och förvaltning. Den utvecklar en systematisk, bred, analytisk och integrerad förståelse och förmåga i viktiga aspekter av verksamheten.

modul~~POS=TRUNC

År 1 inkluderar affärsprojekt 1 (Bakgrund och ramar), Introduktion till Business Management, Information Technology, systemtänkande, projektledning. År 2 omfattar företags Projekt 2 (värdekedjor), Människor och organisationer, processimulering och design, utnyttja Capital och hantera risker, inköp och distribution. Valfri Sandwich År (Arbetspraktik) sista året ingår strategisk analys och Strategic Management, konsultprojekt / tematiska avhandlingsarbete, ledarskap, utveckla högkvalitativa produkter och tjänster, E-Business Innovation och evolution.

Färdigheter och erfarenheter som vunnits

Universitetet ger tillgång till böcker, tidskrifter och datorutrustning med allmän programvara via biblioteken inom alla tre campus. Studenter kan få tillgång dessa oavsett var deras utbildningen finns. Genom sin portal och Virtual Learning Environment (VLE) har eleverna tillgång till tidtabeller, läromedel, elektroniska tidskrifter, e-post, samt allmänt stöd och råd. Dessa resurser, tillsammans med expertis lärarkåren, är ryggraden i det material du behöver för att samarbeta med för att utvecklas som en student i Ingenjörshögskolan. Den utbildningen kommer du att ge dig ut på kommer att flytta dig från en elev till en professionell, med ett utbud av kompetens, kunskap och expertis i att utveckla lösningar. Du kommer att utvecklas som en självständig elev, med ett brett spektrum av överförbara färdigheter, med att förstå hur man använder kunskaper och färdigheter i alternativa situation. I utbildningen syftar till att säkerställa att eleverna har förtroende och kompetens att göra affärer bedömningar baserade på kunskap och förståelse för företagsklimatet. Du kommer att utveckla en förmåga att analysera och forska i organisationer, företagsledning och administration. Särskilt studenter utforska den föränderliga omvärld där organisationer verkar, med särskild hänvisning till den kunskapsbaserade ekonomin och vilken typ av handel i regionen. Du kommer att utöka dina kunskaper och förmåga att analysera och forskning ämnet både bekanta och obekanta att göra balanserade, kritiska och konstruktiva bedömningar av åsikter och synpunkter som framförts av andra. Kursen kommer att se till att du har en god förmåga med IT och förstå dess potential för kommersiellt utnyttjande inom e-handel av alla sorter.

Program undervisas på:
  • Engelska

Se 58 fler kurser från University of Greenwich »

Denna kurs är På campus
Startdatum
Duration
3 - 6 år
Deltid
Heltid
Pris
- UK / EU, £ 11.200 för internationella studenter
Deadline
Efter plats
Efter datum
Startdatum
Slutdatum
Sista anmälningsdag
Startdatum
Slutdatum
Sista anmälningsdag
Location
Sista anmälningsdag
Slutdatum
Location
Sista anmälningsdag
Slutdatum