Läs den officiella beskrivningen

Kärn redovisning och finansiering kurser i programmet krävs av ICAEW och övervägs med ACCA för ytterligare undantag. Den ICAEW har också erkänt det här programmet som en partner i lärandet. Programmet erbjuder många specialiserade kurser att införliva samtida teorier, metoder och verktyg för att förbättra branschspecifika anställbarhet, överförbara färdigheter, kompetens och senaste kunskap i syfte att utrusta dem med dynamik föränderlig marknad och affärsscenario (senaste lågkonjunkturen, inte subprime-marknaden , exotiska finansiella derivat etc.). Kärn redovisning och finansiering kurser inkluderar nyckel redovisning och finansiella komponenter. I detta program, är kvantitativa och statistiska verktyg som SPSS, SAGE 50, och finansiell modellering med hjälp av Excel införts för att köra och analysera data som krävs för att sluta och härleda kritiska beslut. Dessa verktyg ger en omfattande och modern praktisk erfarenhet som motsvarar den finansiella sektorn. Flera vetenskapliga tidskrifter, som, Journal of Business, Ekonomi och redovisning (JBFA), Journal of Corporate Finance (JCF), Journal of Financial Research (JFR) och Journal of Financial Management (JFM) används för att bekanta eleverna med banbrytande forskning och forskning ledda fokus, vilket är i stort sett fördelaktigt för blivande sysselsättning och framtida utveckling till masterprogrammet, om eleverna driva vidare studier.

BA redovisning och finansiering har konsekvent rankad som en av de mest eftertraktade program bland annat med hög retention och progression hastighet. Vi är stolta över att kunna säga University of Greenwich har upprepade gånger rankas högt i Storbritannien för student tillfredsställelse i redovisning och finansiering, enligt The Complete University Guide. Unistats uppgifter för 2013 visar att nästan 90% av studenterna är nöjda med kvaliteten på programmet. Programmet är ackrediterat och stöds av Chartered Management Institute (CMI). Kärn redovisning och finansiering kurser i programmet är undantagna för "Kredit för tidigare lärande" av ICAEW och övervägs med ACCA för ytterligare undantag. Den ICAEW har också erkänt det här programmet som en partner i lärandet. Programmet har etablerat en stark relation med den lokala och regionala ekonomin på olika sätt, till exempel Business Project. Placeringen och anställbarhet laget uppmuntrar eleverna att delta i olika tävlingar, mentorsprogram och ger forum som Guru Föreläsningar och besök från yrkesorganisationer som CIMA att engagera eleverna för blivande yrkesval. PROGRAM STAT'S: - 92% studenter att hitta personal är bra på att förklara saker: 90% Eleverna var nöjda övergripande: 89% Studenter överens om personalen gjort ämnet intressant. (Källa: Unistat National Student Survey Resultat 2013).

Vem är kursen för?

BA Hons Business Administration med redovisning och finansiering Programmet syftar till att förbereda studenterna för karriärer inom näringsliv och förvaltning genom att utveckla i dem en systematisk, bred, analytisk och integrerad förståelse och förmåga i viktiga aspekter av verksamheten med fokus på redovisning och finansiering. Programmet studerar specifikt organisationerna tillsammans med ledning och administration av den föränderliga miljö där organisationer arbetar med särskild hänvisning till kunskapsekonomin och den typ av handel. Eleverna utvecklar kunskap och förståelse för att tillämpa, hantera och införliva viktiga aspekter av redovisning och finansiering i allmänna förvaltningsmetoder. Deras kärnkompetenser och förhållningssätt förbereda dem för att bedriva en framgångsrik karriär inom redovisning och finanssektorerna, samtidigt ge dem betydande möjligheter att uppnå tvärvetenskaplig kompetens. De kan kritiskt värdera strategier för ekonomiska utmaningar i organisationer och utveckla kritiskt tänkande i företagens finansiella och / eller redovisningsstrategi. De lär sig att säkra risker och hantera kapital, öka värdet på redovisnings- och finansiella direktiven i en organisation och förstå och kritiskt kunna granska effekterna på organisationer av ekonomiska, juridiska och regelverk och deras ändringar. De lär sig att tolka finansiella data, att härleda syn på den finansiella hälsan hos ett företag organisation i termer av kassaflöde, risker, investeringar i projekt och initiativ. Sammantaget kan de erbjuda ett ekonomiskt perspektiv på en rad olika affärssituationer genom tillämpning av lämpliga teorier och finansiella praxis, stärka deras kärnkompetens samt inter, analytiska och beslutsfattande färdigheter.

Moduluppbyggnad

År 1: Kurser levereras över Dubbelrum term: BUSI1375 Introduktion till Business and Management; BUSI1490 Business Project jag (kontexter och Frameworks); Kurser levereras över termin 1: COMP1363 Systemtänkande 1; COMP1539 Information Technology; Kurser som levereras via term2: BUSI1329 Projektplanering; PDP 1. År 2: Kurser som tillhandahålls via Dubbelrum sökord: INDU 1062 Människor och organisationer; ACCO1139 Redovisning och finansiell praxis; MARK 1174 Business Project II (värdekedjor); Kurser som levereras via termin 1: COMP 1677 processimulering och design; Kurser levereras över term2: FINA 1068 Utnyttja Capital och hantera risker. Valfri Sandwich År (Arbetspraktik) Årskurs 3: Kurser som tillhandahålls via Dubbelrum term: BUSI1319 PPD3 konsultprojekt; ACCO1140 Redovisning och finansiell strategi; BUSI1384 strategisk analys & Strategic Management; BUSI1380 utveckla högkvalitativa produkter och tjänster; BUSI1382 ledarskap.

Färdigheter och erfarenheter som vunnits

Universitetet ger tillgång till böcker, tidskrifter och datorutrustning med allmän programvara via biblioteken inom alla tre campus. Studenter kan få tillgång dessa oavsett var deras utbildningen finns. Genom sin portal och Virtual Learning Environment (VLE) har eleverna tillgång till tidtabeller, läromedel, elektroniska tidskrifter, e-post, samt allmänt stöd och råd. Dessa resurser, tillsammans med expertis lärarkåren, är ryggraden i det material du behöver för att samarbeta med för att utvecklas som en student i Ingenjörshögskolan. Den utbildningen kommer du att ge dig ut på kommer att flytta dig från en elev till en professionell, med ett utbud av kompetens, kunskap och expertis i att utveckla lösningar. Du kommer att utvecklas som en självständig elev, med ett brett spektrum av överförbara färdigheter, med att förstå hur man använder kunskaper och färdigheter i alternativa situation. Studenter som studerar i BA redovisning och finansiering utveckla en unik uppsättning av analytiska och praktiska färdigheter värderas högt av de potentiella arbetsgivare. De kan genomföra kritisk analys, oberoende beslutsfattande och effektivt underlätta kommunikationsprocessen. Lärande och undervisningsmetoder inkluderar föreläsningar, handledare-ledda handledning; elev och handledare ledda seminarier; självstyrt lärande, on-line, refererade artikeln undersökning tidskrift, fallstudie analys, affärssimuleringar eller student självstyrd utredning. En mängd olika skriftliga prov (sett frågor, osynliga frågor, pre-siktade fallstudie etc), muntlig presentation, kurser (inklusive grupparbeten och individuella komponenter), och fallstudie analys används för att uppnå undervisning och studieresultat. Studenterna har kunskap och förståelse för: Systematisk och integrerad förståelse av de funktioner och processer organisationer och metoder för effektiv förvaltning och administration av organisationer gör ökad användning av redovisning och finansiering praxis att skapa mervärde.

Program undervisas på:
Engelska

Se 58 fler kurser från University of Greenwich »

Denna kurs är Campus based
Startdatum
Aug. 2019
Sept. 2019
Duration
3 - 6 år
Deltid
Heltid
Pris
- UK / EU, £ 11.200 för internationella studenter
Deadline
Efter plats
Efter datum
Startdatum
Aug. 2019
Slutdatum
Sista anmälningsdag
Startdatum
Sept. 2019
Slutdatum
Sista anmälningsdag

Aug. 2019

Location
Sista anmälningsdag
Slutdatum

Sept. 2019

Location
Sista anmälningsdag
Slutdatum