BA (Hons) Företagsekonomi (Finans)

Mediterranean College, Athens

Programbeskrivning

Läs den officiella beskrivningen

BA (Hons) Företagsekonomi (Finans)

Mediterranean College, Athens

15% rabatt om första året betalas före utgången av den 30 april 2018 5% Extra rabatt om betalas i 2 delar

 • University of Derby är ett topp-35 brittiska universitetet för managementstudier (Guardian University Guide 2018).
 • Den enda tvåspråkiga grundutbildningen i Grekland ackrediterad av Storbritanniens CMI (Chartered Management Institute).
 • Nyligen uppdaterat innehåll (2017), med moduler som ger undantag från yrkeskvalifikationerna för Chartered Institute of Management Accountants (CIMA).
 • Interaktiv undervisning
 • Integrerad plan för att utveckla elevernas anställningsförmåga (MC Employability Scheme).

Utvecklat i nära samråd med den främsta brittiska yrkesorganisationen för chefer, Chartered Management Institute (CMI), ger kursen dig på snabb spår till framgång. Det är en av de få där du kommer att examinera med en högt ansedd BA (Hons) Business Management (Marketing) grad samt CMI Level 5 Diplom i Management and Leadership. Med dessa kvalifikationer på ditt CV kommer du att signalera till potentiella arbetsgivare att du är lämpad för ledande ledarroller och snabb marknadsföring. Diplom är referenskvalifikationen för full CMI-medlemskap och tar dig ett steg mot Chartered Manager status. Det finns ingen anledning att ta extra tentor eller kurser för att uppnå diplom: vår kombinerade modul och CMI-bedömningar ger dig en smidig väg till båda kvalifikationerna.

För att hjälpa dig att avancera i en karriär med ekonomiskt fokus har kursen även moduler som erbjuder undantag från CIMA-dokumenten (Chartered Institute of Management Accountants). Detta kommer att ge dig en start om du vill kvalificera dig som auktoriserad förvaltningsrevisor i slutändan.

Flexibilitet är en av de mest karakteristiska dragen i Business Management-sviten av grader. Alla studenter studerar samma moduler under det första året för att få insikter i de stora affärsdisciplinerna. Efter första året kan du välja att följa specialist Pathway i finans eller - om du hittar dina intressen har förändrats - kan du enkelt överföra till kärnan Business Management rutt eller specialisera sig på marknadsföring eller frakt.

Maila en bild eller skanna av din skola eller universitets transcipt för snabb inlämningsutvärdering: e.skourti@medcollege.edu.gr

antagning

Programmet riktar sig till gymnasieskolan som vill bygga en karriär inom ekonomi.

Ingångskrav:

 • Högskoleutlämningsbevis (Apolyterion) från en högskole- eller gymnasieskolan (eller motsvarande)
 • Referensbrev (1)
 • Tillräcklig kunskap om engelska (IELTS 4,5 eller motsvarande) *
 • Akademisk intervju
 • Bilder (2)
 • ID-kort / pass

* Nivån på engelska som krävs för det engelska-lärda programmet motsvarar IELTS 6.0 eller B2. Kandidater utan officiella engelskspråkiga certifikat kan sätta engelsktalande provning av Medelhavskollegiet.

Innehavare av yrkesutbildningsinstitut (IEK) Diplom eller Högre Nationellt Diplom (HND), studenter från Teknologiska (TEI) eller Högskoleutbildningar (AEI) av relevanta områden kan komma in i ett avancerat stadium av kursen, efter en erkännande av tidigare lärande procedur. De måste dessutom lägga fram:

 • Diplom och / eller akademisk utskrift
 • Programhandbok (om tillgängligt)

Strukturera

Kursen omfattar 20-poängsmoduler, de flesta av dem levereras på en termin, medan några är årslånga moduler. Kursens höjdpunkt är det 40-åriga konsultprojektet med en arbetsgivare där du ska utnyttja dina ekonomiska, forsknings- och projektledningskunskaper för att förbättra en företags affärsverksamhet. Moduler av år 1 levereras och utvärderas på grekiska moduler i år 2 levereras och utvärderas på grekiska och engelska; moduler i år 3 levereras och utvärderas på engelska. (Obs: Kursen levereras också helt på engelska).

Utan stark styrningskontroll och effektiv samordning av finansiella resurser misslyckas företagen ofta med att realisera sin potential. Denna kurs ger dig insikter i de gemensamma fallgroparna i prestationshantering och hur man undviker dem. Vi utrusta dig med specialkunskaper, inklusive ekonomisk analys och prognoser, så att du kan bedöma en företags ekonomiska hälsa och leverera praktiska affärslösningar. Du kommer också att lära dig mer om värdet av bolagsstyrning och hur chefer ansvarar för bredare intressenter.

År 1

Undervisning

Undervisning

Företagsimuleringar, aktuella fallstudier, arbetsgivarledda projekt och affärsspel - alla ger praktiska scenarier för att testa dina idéer och finjustera problemlösning, beslutsfattande och ledarskap. Kursen kulminerar i ett levande konsultprojekt med en arbetsgivare, där du kommer att utnyttja dina forsknings- och projektledningskunskaper för att förbättra affärsutvecklingen.

Du kommer att dra nytta av ett innovativt utbud av bedömningsmetoder. Bedömning sker huvudsakligen via kurser som kan ta former som traditionella uppsatser och rapporter, gruppprojektarbete, forskning och konsulttjänster, presentationer, affischer och design av digitala material. Det finns också test i klass och datorbaserade bedömningar.

Vi uppmuntrar och stöder dig att ta en valfri praktikplats för att förvärva den erfarenhet som kommer att skilja dig från på den akademiska arbetsmarknaden. Du kommer att ytterligare förbättra din lärandes erfarenhet genom att delta i Business Schools aktiviteter (som Student Excellence Conference, öppna föreläsningar, etc.).

Varför välja den här kursen?

 • University of Derby är ett topp-35 brittiska universitetet för managementstudier (Guardian University Guide 2018).
 • Kursen har nyligen uppdaterats (2017) och innehåller moduler som erbjuder undantag från yrkeskvalifikationerna för Chartered Institute of Management Accountants (CIMA).
 • Det är det enda tvåspråkiga grundutbildningen i Grekland som ackrediteras av det brittiska Chartered Management Institute (CMI). CMI-ackrediteringen erbjuder viktiga fördelar:
  • Det säkerställer att programmet lär ut vad arbetsgivare behöver!
  • Studenter - tillsammans med deras examen - får ett väl respekterat examensbevis, Nivå 5 Diplom i Management
  • Studenterna kommer att registrera sig hos CMI som medlemsförbund och ha tillgång till det digitala CMI-biblioteket, nyhetsbrev och evenemang.
  • Studenter kommer att tilldelas en mentor (medlem av CMI) från vilken de kommer att få personlig vägledning och stöd i sysselsättningsperspektiv.
 • Kursen är flexibel. Studenterna introduceras för alla affärsfunktioner under det första året av studier och efter det har de möjlighet att fortsätta med Finance Pathway eller byta till Business Management, Marketing eller Shipping.
 • Programmet levereras både på grekiska och engelska, så att studenterna gradvis och smidigt introduceras för att studera på engelska. Engelska lektioner ges under 1: a och 2: e studieåret, speciellt utformad för att täcka terminologi och för att hjälpa studenter att uppfylla kraven i den engelska-lärda delen av programmet (studenter behöver därför inte ytterligare engelskundervisning). Studenterna får stöd av högskolans engelska avdelning under hela sina studier. Som utexaminerade av ett brittiska universitetet (undervisas på engelska) intygar de sin engelska som främmande språkkompetens på en C2-nivå.
 • Studenter på denna kurs kan genomföra en frivillig praktikplats i en av partnerbolagen inom Business Schools brett branschnätverk.
 • Eleverna lärs och utvärderas på olika, innovativa sätt, inte bara genom föreläsningar och tentor (labs, fallstudier, gästföreläsningar, företagsbesök). Bedömningen är kreativ och professionell orienterad, baserad på skriftliga kurs och projekt. Studieupplevelsen förbättras ytterligare med Business Schools aktiviteter.
 • Medelhavskollegiet lägger särskild tonvikt på akademiskt stöd från grundutbildade studenter: en personlig handledare tilldelas varje elev; Föreläsare är tillgängliga på kontorstid; Studenter med svårigheter kan använda tjänsterna i rådgivnings- och inlärningsstödscentret. Eleverna får regelbunden feedback om deras akademiska framsteg; Studenterna har full tillgång till högskolans bibliotek och elektroniska resurser.
 • All akademisk personal är ackrediterade föreläsare vid University of Derby för varje modul de undervisar. Medelhavskollegiet genomför ett integrerat system för rekrytering, bedömning och fortlöpande professionell utveckling av akademisk personal, så att studenterna får utmärkt undervisning och personligt stöd för att utveckla sina sociala och professionella färdigheter.
 • Affärsskolestudenter deltar aktivt i aktiviteter som organiseras inom MC Employability Scheme, Collegeens integrativa utvecklingsplan för anställbarhet.
 • Mediterranean College Business School är en av de första och ledande privata handelshögskolorna i Grekland (1977).

Ytterligare studier

Programmet examinerar, enligt den grekiska lagen, innehavare av en ackrediterad universitetsexamen, yrkesmässigt likvärdig med dem som tilldelas av grekiska statliga tekniska eller högskolor. Om de så önskar kan de få sin examen erkänd av de grekiska myndigheterna.

Efter avslutad kurs kan utexaminerade fortsätta för en magisterexamen vid Medelhavskollegiet eller på utländska universitet. Alternativt kan de söka anställning.

BA (Hons) innehavare kan delta i följande masterprogram som erbjuds av Medelhavskollegiet:

 • ΜΒΑ Global
 • MBA Global Finance
 • MSc Marketing Management

Alternativt kan de specialisera sig på vissa fält genom att delta i utvalda godkända CPD-kurser som erbjuds av Medelhavsfagliga yrkesstudier:

 • Ledarskap
 • Marknadsföring
 • Digital
 • Fraktledning
 • Globala verksamheter
 • Hotell
 • Health Management
 • Sports Management

Kandidater som väljer att komma in på arbetsmarknaden kommer att kunna hävda sina positioner i någon affärsmiljö eller utveckla egen verksamhet i Grekland eller utomlands. Specifikt kan de bygga sin karriär i:

 • Multinationella företag
 • Industriella produktionsföretag
 • Detaljhandeln
 • Professionella tjänster (teknik, utbildning, rådgivning mm)
 • Media
 • banker
 • sjukhus
 • Turismföretag
 • Fraktföretag
 • Icke-statliga organisationer
Denna skola erbjuder program i:
 • Engelska
 • Grekisk


Senast uppdaterad May 19, 2018
Varaktighet & Pris
Denna kurs är På campus
Start Date
Startdatum
Jan. 2019
Okt. 2019
Duration
Varaktighet
3 år
Heltid
Price
Pris
6,940 EUR
1: a år: € 6940 (2: a år: € 7540 3: a år: € 7850)
Information
Deadline
Locations
Grekland - Athens, Central Athens
Startdatum : Jan. 2019
Sista anmälningsdag Kontakt Skolan
Slutdatum Kontakt Skolan
Startdatum : Okt. 2019
Sista anmälningsdag Kontakt Skolan
Slutdatum Kontakt Skolan
Dates
Jan. 2019
Grekland - Athens, Central Athens
Sista anmälningsdag Kontakt Skolan
Slutdatum Kontakt Skolan
Okt. 2019
Grekland - Athens, Central Athens
Sista anmälningsdag Kontakt Skolan
Slutdatum Kontakt Skolan