BA (Hons) Ekonomi & Finans

University of Greenwich

Programbeskrivning

Läs den officiella beskrivningen

BA (Hons) Ekonomi & Finans

University of Greenwich

BA Ekonomi & Finans (Hons)

Du bör överväga det här programmet om du vill bli en kvalificerad revisor eller utveckla en allmän karriär inom redovisning och finansiering. Bokföring är processen för underhåll, revision och hantering av finansiella information för att hjälpa chefer, investerare, skattemyndigheter och andra beslutsfattare fördela resurserna. Detta snabbrörliga industrin använder den senaste tekniken och lockar några av de mest motiverade och intelligenta studenter.

Efter år 1, kan du fortsätta denna grad eller växla till det andra året av BA Hons Redovisning och Finansiell Information Systems. Efter år 2, kan du ta ett år sandwich placering som kommer att hjälpa dina sista år studier och sysselsättningsutsikterna. Direkt inträde i år 2 eller 3 är tillgänglig om du är tillräckligt kvalificerad.

Framgångsrikt slutförande (med relevanta alternativ) ger befrielse från: alla nio stiftelse nivå papper av ACCA; alla intyg nivå papper och 4 av de 6 chefsnivå CIMA papper; och 8 av femton yrkeskvalifikationer papper av Institute of Chartered Accountants i England och Wales.


Syftet med programmet är:

  • För att förbereda dig för en karriär inom redovisning och finanssektorn.
  • Att utveckla dina teoretiska och praktiska kunskaper om redovisning och finansiering inom ramen för den globala ekonomin.
  • För att utrusta dig med den kompetens som krävs för en komplex och föränderlig omvärld. Behörighet Sökande bör ha: 300 UCAS poäng från minst två A-nivåer eller motsvarande kvalifikationer plus minst GCSE matematik klass B och GCSE engelska klass C. * Key Skills: Tillämpning av Number och kommunikation accepteras inte i stället för GCSE matematik och engelska. * Sökande med yrkeskvalifikationer och / eller fyra eller fler år på heltid arbetslivserfarenhet bedöms på individuell basis. * Sökande som inte har engelska som modersmål krävs IELTS 6 (med ett minimum av 5,5 i varje färdighet) eller motsvarande i ett säkert engelskt språktest.
Denna skola erbjuder program i:
  • Engelska
Varaktighet & Pris
Denna kurs är
Online
På campus
Start Date
Startdatum
Aug. 2019
Duration
Varaktighet
3 - 6 veckor
Deltid
Heltid
Price
Pris
- UK / EU, £ 11.200 för internationella studenter
Information
Deadline
Locations
Storbritannien - London, England
Startdatum : Aug. 2019
Sista anmälningsdag Kontakt Skolan
Slutdatum Kontakt Skolan
Dates
Aug. 2019
Storbritannien - London, England
Sista anmälningsdag Kontakt Skolan
Slutdatum Kontakt Skolan