Läs den officiella beskrivningen

BA (Hons) Creative Music Technology

Om ditt mål är att producera eller komponera kommersiell musik, designa ljud för media eller fördjupa dig i rymden audio, erbjuder Creative Music Technology dig färdigheter och kunskaper för att utveckla en djup förståelse för musikproduktion och teknik. utveckla din kreativitet, professionalism och akademisk kunskap i en ständigt utvecklande bransch. Du kommer att utveckla kunskap, kulturell förståelse och praktiska färdigheter som behövs för att framgångsrikt spela in, mixa och mäta samtida ljud. aktivt driva gränserna för industrin.

Vårt program är validerat och tilldelat av Falmouth University, rankat guld i Teaching Excellence Framework. Guld är reserverat för institutioner där undervisnings-, behållnings- och utbildningsresultat är konsekvent enastående och är av högsta kvalitet som finns i Storbritannien.

Creative Music Technology BA (Hons) kräver inte att kandidater läser musik eller spelar ett traditionellt musikinstrument.

111485_111425_LCCM_084.jpgKurskrav

  • Primärt från nivå 3 motsvarande kvalifikation som A nivåer, ett BTEC Extended Diploma eller ett stiftelse Diploma. På grund av den kreativa naturen hos våra kurser kommer du att övervägas på egen vinst och med potential att lyckas. Vi uppmuntrar dig att komma i kontakt om du har förutsagt poäng under denna räckvidd, tänker överföra från en annan institution eller om du har andra kvalifikationer eller yrkeserfarenhet som vi kanske kan tänka dig.
  • Du måste ha lägst betyg 4 (eller C) eller högre i GCSE engelska språket, eller motsvarande, för tillträde till våra grundutbildningskurser.
  • Om engelska inte är ditt första språk accepterar vi en rad erkända språkkvalifikationer som motsvarar IELTS Academic minimumpoäng på 6,0 totalt, med minst 5,5 i läsning, skrivning, talande och lyssnande.
  • Ålder: Minsta ålder 18111502_111435_LCCM_049.jpg
Program undervisas på:
Engelska

Se 3 fler kurser från London College of Creative Media »

Senast uppdaterad March 11, 2019
Denna kurs är Campus based
Startdatum
Okt. 2019
Duration
3 år
Heltid
Pris
15,000 GBP
Storbritannien / EES: £ 9250, Internationellt: £ 15000
Deadline
Efter plats
Efter datum
Startdatum
Okt. 2019
Slutdatum
Sista anmälningsdag

Okt. 2019

Location
Sista anmälningsdag
Slutdatum

London College of Creative Media (LCCM)