BA (Hons) Creative Music Technology

London College of Creative Media

Programbeskrivning

Läs den officiella beskrivningen

BA (Hons) Creative Music Technology

London College of Creative Media

BA (Hons) Creative Music Technology

Om ditt mål är att producera eller komponera kommersiell musik, designa ljud för media eller fördjupa dig i rymden audio, erbjuder Creative Music Technology dig färdigheter och kunskaper för att utveckla en djup förståelse för musikproduktion och teknik. utveckla din kreativitet, professionalism och akademisk kunskap i en ständigt utvecklande bransch. Vårt program är utformat och levererat av ledande branschfolk, med erfarenhet av att producera Hollywood Film, TV-ljudspår och arbeta med Grammy-prisbelönta artister.

Vårt program är validerat och tilldelat av Falmouth University, rankat guld i Teaching Excellence Framework. Guld är reserverat för institutioner där undervisnings-, behållnings- och utbildningsresultat är konsekvent enastående och är av högsta kvalitet som finns i Storbritannien.

Creative Music Technology BA (Hons) kräver inte att kandidater läser musik eller spelar ett traditionellt musikinstrument.

Kurskrav

  • Ett typiskt erbjudande är mellan 104 och 120 UCAS-poäng för tillträde till grundutbildningskurser, främst från nivå 3 motsvarande kvalifikationer som A-nivåer, ett BTEC Extended Diploma eller ett stiftelse Diplom. På grund av den kreativa naturen hos våra kurser kommer du att övervägas på egen vinst och för att lyckas. Vi uppmuntrar dig att komma i kontakt om du har förutsagt poäng under det här intervallet, tänker överföra från en annan institution eller om du har andra kvalifikationer eller yrkeserfarenhet som vi kanske kan överväga.
  • Du måste ha lägst betyg 4 (eller C) eller högre i GCSE engelska språket, eller motsvarande, för tillträde till våra grundutbildningskurser.
  • Om engelska inte är ditt första språk accepterar vi en rad erkända språkkvalifikationer som motsvarar IELTS Academic minimumpoäng på 6,0 totalt, med minst 5,5 i läsning, skrivning, talande och lyssnande.
  • Ålder: Minsta ålder 18
Denna skola erbjuder program i:
  • Engelska


Senast uppdaterad October 2, 2018
Varaktighet & Pris
Denna kurs är På campus
Start Date
Startdatum
Okt. 2019
Duration
Varaktighet
3 år
Heltid
Price
Pris
15,000 GBP
Storbritannien / EES: 9000 £, Internationellt: 15000 £
Information
Deadline
Locations
Storbritannien - London, England
Startdatum : Okt. 2019
Sista anmälningsdag Kontakt Skolan
Slutdatum Kontakt Skolan
Dates
Okt. 2019
Storbritannien - London, England
Sista anmälningsdag Kontakt Skolan
Slutdatum Kontakt Skolan