Read the Official Description

Ort: Medway

Vår Business & Management examen omfattar en blandning av akademiska teorier och metoder tillsammans med praktisk praktisk erfarenhet och verkliga branschkännedom. Du kommer att utforska ett brett utbud av spännande och utmanande affärs ämnen, inklusive den globala affärsmiljön, ekonomi, bokföring, marknadsföring, strategi, verksamhetsstyrning, personalhantering och kvantitativa kunskaper. Du kommer att undervisas av ledande ämnesexperter med en blandning av både omfattande yrkeserfarenhet och akademisk forskning excellens.

Året i industrin på en professionell praktik utrustar dig med överförbar affärsmannaskap som avsevärt utveckla dina karriärmöjligheter och är mycket uppskattade av globala arbetsgivare, som ni kommer att få en genuin uppskattning av dagens föränderliga näringslivet, vilket ger dig en fast grund och verklig världen erfarenhet av branschen. Medlemskap i studentledda Business Society och kontakter med stora arbetsgivare bidrar till en oöverträffad universitet upplevelse, och även förbättra din anställbarhet.

Examensalternativ

Ta en Business & Management examen vid Kent Business School i Medway, med en obligatorisk ett år i en betald professionell praktik inom din valda bransch att lära senaste affärsmetoder, få verkliga kunskaper och bygga din anställbarhet.

Singel ära:

  • Business & Management med ett år i industrin (N104: K)

Utveckla din anställbarhet

Vi är rankat 3 i sydöstra England för Business & Management examen studenternas karriärmöjligheter i 2016 Complete University Guide.

BA (Hons) Business & Management med ett år i industrin programmet kommer att vara en grund för högre utbildning eller förbereda dig för avancemang till en junior chefsposition inom industrin, handeln eller den offentliga sektorn.

Kent Business School presenterar en mängd möjligheter för dig att vinna mycket mer än din värdefulla civilekonomexamen. Vi har starka kontakter med många globala organisationer, och ge möjligheter för dig att nätverka med dem och förvärva användbara anslutningar så att du kan förbättra din elev erfarenhet och öka din anställningsbarhet. Vi håller evenemang eller verksamhet med sådana organisationer och föreningar som också kommer att gynna ditt lärande och förbättra dina framtida karriärmöjligheter. Vi erbjuder idealiska faciliteter i en internationell inlärningsmiljö för dig att skapa associationer till vänner och kollegor samtidigt på skolan och efter examen, som en del av Kent Business School alumner, som kommer att förbli med dig långt efter du examen och kan ge stöd i ditt framtida karriär.

På Kent Business School att du kommer att få många av de viktigaste överförbara färdigheter arbetsgivarna söker. Du får lära sig att kritiskt analysera, tänka kreativt, uttrycka dina åsikter övertygande, hantera din tid effektivt och fungerar bra självständigt och i grupp.

Program taught in:
Engelska
Kent Business School, University of Kent
Denna kurs är
Startdatum
Sept. 2019
Duration
4 år
Full-time
Deadline
By locations
By date
Startdatum
Sept. 2019
Slutdatum
Application deadline

Sept. 2019

Location
Application deadline
Slutdatum