kursinnehåll

Lär dig hur du hanterar dynamiska och komplexa organisationer. Få en expertkunskap om hur företagen arbetar och utveckla de färdigheter som behövs för att bli en strategisk och framgångsrik chef. Du kommer att tillämpa din affärsteori-kunskap i ett kundprojekt och du får den praktiska erfarenheten som behövs för att imponera på potentiella arbetsgivare. Du kommer att utveckla din förståelse av affärs- och förvaltningsfrågor både på nationell nivå och global nivå och inom ett brett spektrum av branscher och sektorer.

Kursfördelar

Du kan välja att ta en betald arbetsplats under det tredje året av din kurs för att utveckla och förbättra dina överförbara anställningsförmåga. Våra studenter har tagit ett betalt placeringsår med toppföretag som Disney, Warner Brothers, L'Oreal, Unilever, Marks och Spencer, VW och KPMG. Inlägg med dessa arbetsgivare har inkluderat affärsanalytiker, projektledare och kontochef. Vi har en dedikerad anställningsbarhet och placeringskontor för att hjälpa dig och ge dig tillgång till ett brett utbud av lediga tjänster från lokala, nationella och internationella arbetsgivare. Förberedande vägledning och seminarier finns på ämnen som CV och brevskrivning, hur man lyckas med intervju, bedömningscenter och psykometriska tester.

Du kommer att presenteras med möjligheter att utöva din kunskap i praktiken, oavsett om du arbetar i klassstudier, praktik, studier utomlands eller volontärarbete. Entreprenörskapsfärdigheter uppmuntras och utvecklas genom aktivt deltagande i en rad nationella studentkonkurrenser som IBM University Business Challenge.

Vi är dedikerade till att stödja din professionella utveckling - det är därför vi erbjuder ett gästföreläsningsprogram. Tidigare talare inkluderar VD på Londonbörsen, Skuggschefsekreterare till statskassan, tidigare ordförande och president för marknadsföringsakademin, verkställande direktör för British Bankers Association, chefsekonom av Yorkshire Bank och redaktören för Cosmopolitan.

Ingångskrav

* PLACER SOM HÄR TILLGÄNGLIGT I RENGÖRING

Vårt typiska clearing erbjudande för denna kurs visas ovan. Vi är dock också intresserade av att höra från studenter som är passionerade om ämnet och kommer att bedöma din ansökan på en rad faktorer, inklusive men inte begränsat till din prestation i undersökningar och bedömningar.

Ring oss på 0113 812 3113 för att diskutera dina kvalifikationer, färdigheter och erfarenheter.

YTTERLIGARE KRAV

GCSE:

GCSE Engelska Språk och Matematik i Grad C eller högre (Grad 4 för dem som sitter i GCSE från 2017 och framåt) eller motsvarande. Nyckelfärdigheter Nivå 2, Funktionsegenskaper Nivå 2 och Certifikatet i Vuxenlitteratur / Numeracy accepteras istället för GCSE.

IELTS:

IELTS 6.0 med inga färdigheter under 5,5 eller motsvarande kvalifikation. Universitetet ger utmärkt stöd till alla sökande som kan bli skyldiga att genomföra ytterligare engelska språkkurser.

MATURE APPLICANTS

Vårt universitet välkomnar ansökningar från mogna sökande som visar akademisk potential. Vi brukar kräva några bevis på den senaste akademiska studien, till exempel slutförandet av en tillträde, men även aktuell relevant arbetslivserfarenhet kan också övervägas. Observera att för vissa av våra professionella kurser måste alla sökande uppfylla de angivna behörighetskriterierna och i dessa fall kan arbetslivserfarenhet inte övervägas i stället.

VERIFIERA DIN KVALIFIKATIONER

Om du är en internationell student kan vi hjälpa dig att jämföra och verifiera dina kvalifikationer. Vänligen kontakta vårt internationella kontor på 44 (0) 113 812 1111 09.00-17.00 Mån-Tors / 09.00-16.30 Fri GMT eller email internationaloffice@leedsbeckett.ac.uk.

Behöver du förbättra din engelskspråkiga färdigheter?

Oroa dig inte om du inte har någon engelsknivå som krävs för din valda kurs. Vi erbjuder ett brett utbud av kurser som har utformats för att hjälpa dig att förbättra dina kvalifikationer och engelskspråkiga förmågor, varav de flesta är ackrediterade av British Council.

Jobbmöjligheter

Våra kandidater är mycket motiverade, dynamiska, flexibla, artikulerade, numeriska, innovativa och kreativa och har gått vidare med att arbeta i ledningsroller inom olika branscher, inklusive tillverkning, detaljhandel och hälso- och sjukvård. Kursen öppnar dörrar till ett brett spektrum av roller, inklusive personalansvarig, försäljningschef och managementkonsult. Du kan välja att studera en av våra doktorandkurser, som MSc Management, MBA (Graduate) eller MA International Business.

 • Affärsanalytiker
 • Projektledare
 • Account Manager
 • Försäljningschef

Post Grad Study

Din framtida karriär är vår verksamhet. Det är därför vi erbjuder ytterligare studiermöjligheter inom alla våra ämnesområden. Våra forskarutbildningskurser är ett bra sätt att förbättra de färdigheter du redan har lärt dig, dra nytta av våra länkar till industrin och ge dig ett CV som kommer att få ögonen på arbetsgivaren.

Karriärrådgivning

Vårt dedikerade jobb och karriärteam erbjuder expertråd och en mängd resurser som hjälper dig att välja och få anställning. Oavsett om du är i ditt första eller sista år kan du prata med personal från vår karriärkontor som kan ge dig råd från att skriva ett CV för att söka jobb.

Undervisa och lära

Få en övergripande förståelse för hantering och ledning av organisationer och de förändrade miljöer du kommer att driva i. Du kommer att kunna tillämpa dina kunskaper inom ett brett spektrum av sammanhang, inklusive affärsverksamhet och policyutformning. Flikarna nedan beskriver vad och hur du ska studera i varje år av din kurs. Balansen i bedömningarna och den totala arbetsbelastningen är vägledande och kan komma att ändras.

År ett

Fem av dina sex kärnmoduler ger dig en grundlig grundning över hela verksamheten. Den sjätte affärsverksamheten kommer att uppmuntra dig att tänka på vilka färdigheter du behöver utveckla för att etablera och driva ett framgångsrikt företag.

KORMODULER

 • Data Analytics
 • Global ekonomisk medvetenhet
 • Bokföring
 • Hantera organisationer
 • Förstå marknadsföring
 • Business in Action

År två

Dina sex moduler gör det möjligt för dig att lägga till problemlösning i din färdighetsuppsättning. Dina studier kommer att fokusera på "mikro" affärsidéer och modulen Managerial Decision Making kommer att förbättra din förmåga att fatta effektiva beslut.

KORMODULER

 • Global Management Practice
 • Finanshantering
 • Business Performance Management
 • Entreprenörmarknadsföring
 • Operationer
 • Ledande beslutsfattande

År tre

Du väljer att slutföra ett konsultprojekt eller företagsstart-inkubatorn, såväl som en arbetsplats eller styrning, etik

KORMODULER

 • Governance, Ethics
 • Strategisk mänsklig resurshantering för ledare
 • Konsultationsprojekt / Business Start-Up Incubator
 • Affärsstrategi
 • Ledande innovation

Avgifter och finansiering

Storbritannien och EU-studenter

Årets studieavgift för studenter som går in i 2018/19 är 9250 £. Beloppet du betalar kan öka varje år för att ta hänsyn till effekterna av inflationen.

Internationella studenter

Årets studieavgift för studenter som går in i 2018/19 är 12000 £. Mängden du betalar är fastställd på denna nivå för varje år av din kurs.

Faciliteter

Bibliotek

Vårt bibliotek är öppet 24 timmar om dygnet, sju dagar i veckan, varje dag på året, vilket ger dig tillgång till specialböcker och tidskrifter, inlärningsutrymmen, datorer, multimediamöjligheter och uthyrning av mediautrustning. Tiotusentals av våra biblioteks digitala resurser, inklusive e-böcker, ejournals och databaser, kan nås online på en tid och plats för att passa dig.

The Rose Bowl

Rose Bowl har imponerande undervisningsutrymmen, auditorier, konferenslokaler och ett utmärkt lokalt rykte som ett affärscentrum. Rose Bowl sätter våra studenter i mitten av en dynamisk näringsliv.

Gym och sportanläggningar

Att hålla passformen är lätt vid Leeds Beckett - våra fitness-sviter är lätta att komma till, utrustade med all den senaste tekniken och tillgänglig för alla sportmedlemmar.

Program undervisas på:
 • Engelska

Se 9 fler kurser från Leeds Beckett University »

Denna kurs är På campus
Startdatum
Kontakt Skolan
Jan 27, 2020
Duration
3 - 6 år
Deltid
Heltid
Pris
9,250 GBP
för brittiska och EU-studenter. 12 000 GBP för internationella studenter.
Deadline
Efter plats
Efter datum
Startdatum
Slutdatum
Sista anmälningsdag
Startdatum
Slutdatum
Sista anmälningsdag
Startdatum
Slutdatum
Sista anmälningsdag
Startdatum
Jan 27, 2020
Slutdatum
Sista anmälningsdag
Location
Sista anmälningsdag
Slutdatum
Sista anmälningsdag
Slutdatum
Sista anmälningsdag
Slutdatum

Jan 27, 2020

Location
Sista anmälningsdag
Slutdatum