BA (Hons) Business Entrepreneurship (Top-up)

Allmänt

Läs mer om programmet på skolans hemsida

Programbeskrivning

Ladda ner Prospekt

Att vara i affärer har aldrig varit så spännande och givande; entreprenörer har förmåga att arbeta inom en rad olika affärsdiscipliner. Oavsett om du är specialiserad på industrier, konsulterar i små och medelstora företag eller etablerar företag, kan din förmåga att fatta kompetenta beslut i en dynamisk miljö ge dig en idealisk position för att driva affärsframgång.

Företagen måste kontinuerligt anpassa sig till den nuvarande affärsmiljön. Aldrig tidigare har så många organisationer behövt individer med entreprenörsförmåga för att kreativt lösa problem och övervinna utmaningarna för modern verksamhet.

På BA (Hons) Business Entrepreneurship Top-up kommer du att undersöka hur man bygger och hanterar företag ur ett praktiskt perspektiv, så att du kan utveckla din egen entreprenörsanda och attityd i hela programmet.

Denna kurs är en progressionsväg från ett högre nationellt diplom (HND) i företagsekonomi för att få en fullständig examen utdelad av University of Northampton, vår valideringspartner.

Vem är kursen för?

Denna kurs kommer att tillåta studenter med en HND (eller motsvarande nivå 5 kvalifikation) i ett företagsrelaterat ämne för framsteg på examens sista år.

Det är utformat för framtidsföretagaren och syftar till att förbereda dig för en karriär som är verksam inom globala marknader. Förutom att utforska nuvarande tänkande inom entreprenörskap, innovation, marknadsföring och affärsutveckling, uppmuntrar kursen dig att utveckla intresse för att starta och förvalta ditt eget företag.

Om du är intresserad av att lära dig mer om konsulttjänster eller i framtiden vill gå vidare till forskarutbildning, är den här kursen idealisk för dig.

Progressionsmöjligheter

Du kommer att vara väl rustad för att utveckla en karriär inom företagsledning eller för att implementera dina egna affärsambitioner. Du kommer också att förvärva de färdigheter som krävs för att åta sig konsulteroller, olika ledningsroller eller specialiserade roller för små och medelstora företag. Dessutom ger programmet möjlighet att gå vidare till vidare studier på forskarnivå.

Ingångskrav

 • Nivå 5 med god företagsnivå krävs:
  • ett pass i en HND
  • en grundnivå
  • en erkänd brittisk examen eller utländsk motsvarighet
 • Bevis på engelska kunskaper (övre B2). Om du har studerat en engelsk HND i två år uppfyller din slutförande av HND detta krav.
 • Du kommer också att behöva delta i en akademisk intervju där du måste visa en bra begreppsmässig förståelse för verksamheten och studera förväntningar på nivå 6.

Kursplan

 • Möjlighet, innovation och entreprenörskap (MKT3026) - 20 hp
 • Entrepreneursmarknadsföring (MKT3025) - 20 hp
 • Entreprenörsstrategi (MKT3031) - 20 hp
 • Entreprenörsprojektet (MKT4007) - 20 hp

Ett val av två utvalda moduler erbjuds över två terminer av studie som kommer att göras tillgängliga för studenter vid anmälan och är föremål för studentnummer.

 • Global marknadsföring (MKT3040) - 20 hp
 • Företagens sociala ansvar (BUS3001) - 20 hp
 • Redovisning och ekonomi för chefer (ACC3015) - 20 hp

Kursspecifikation

 • Kursens längd: Ett år, Heltid
 • Nivå: RQF Nivå 6
 • Tilldelningsorgan: University of Northampton
 • Bedömning: En rad individuella och gruppbaserade bedömningar används i denna kurs, inklusive rapporter, presentationer, affischer, e-portföljer, projekt, kundunderlag och multipelvalstest.
 • Leveranssätt: Heltid
 • Tidsalternativ:
  • Två veckodagskurser
  • Tre kvällskurser
 • Campus: Harrow
 • Intagdatum: september, februari och maj
 • Avgifter: £ 9,250

Hur man ansöker

Grundår, examen & BA (Hons) Business Management (Top-up)

Från att välja önskad kurs, skriva ditt personliga uttalande och skicka in ansökan kan du räkna med vårt vänliga rekryteringslag för hjälp och vägledning vid varje steg i vägen. Kom ihåg att göra ett första möte för att diskutera din situation.

Steg 1: Inledande samråd.

Steg 2: Registrera. Om du är en brittisk eller EU-sökande måste du söka via UCAS-webbplatsen. Du kan registrera dig hos UCAS direkt eller genom din högskola. UCAS ger dig möjlighet att ansöka om upp till fem kurser och debiterar dig för varje kurs du ansöker om. Att slutföra ansökan är din chans att sälja dig själv. Det är ditt ögonblick att framhäva de färdigheter och kunskaper du har lärt dig hittills, eventuella kvalifikationer och varför du vill studera din valda kurs. Det finns en stegvis guide för att hjälpa till med applikationer på UCAS-webbplatsen.

Steg 3: Intervju. Efter att ha ansökt om en kurs med Regent College Higher Education, måste du delta i en antagningsintervju med vårt kurslag. Din rekryteringsrådgivare kan boka intervjun för dig och hjälpa dig att förbereda dig.

Steg 4: Skicka in din ansökan. Det här är dags att skicka in din ansökan. Kontrollera att du har slutfört varje avsnitt före inlämning. När du har ansökt får du bekräftelse på att din ansökan har mottagits. Om ytterligare information behövs kommer vi att kontakta dig. Du kan använda avsnittet "Spår" på UCAS-webbplatsen för att övervaka hur din ansökan fortskrider.

Erbjudandet mottaget

När vi har all nödvändig information om din ansökan, fattar vi ett slutgiltigt beslut. Vårt beslut kommer att laddas upp till UCAS Track-sektionen och du får också ett brev. Om du erbjuds en plats kan erbjudandet vara "villkorligt" eller "ovillkorligt". Om du har godkänts på kursen får du då dina anmälningsinstruktioner och mer information om att börja dina studier.

Steg 1: Erbjudande urval

Du kan hålla reda på alla dina applikationer via UCAS Track-sektionen, inklusive alla slutliga erbjudanden du får. När du har hört tillbaka från alla universitet som du ansökte om, måste du välja vilket erbjudande du vill acceptera, tillsammans med ett andrahandsval.

Steg 2: Erbjudande acceptans

Tidsfristen för att acceptera ett erbjudande kommer att belysas på UCAS Track, beroende på ditt ansökningsdatum.

Uppgraderade grader

Inträdesprocessen hanteras av var och en av våra partners lite annorlunda. Vi rekommenderar att du kontaktar vårt rekryteringsteam för att diskutera vilken Pathway är bäst lämpad för dig och för att hjälpa dig att förbereda dig för intervjuplanet.

Steg 1: Samrådsmöte.

Steg 2: Akademisk intervju. Alla studenter som ansöker om en avancerad nivå kommer att behöva delta i en antagningsintervju. Din rekryteringsrådgivare kan boka din intervju och hjälpa dig att förbereda dig. Men oroa dig inte. Intervjun är din chans att berätta varför du vill studera på Regent College. Det är inte ett test av dina intervju färdigheter.

Steg 3: Skicka in din ansökan. För BA (Hons) Business Management (Top-up) som tilldelas av Buckinghamshire New University, följer du samma procedur som våra examens- och grundår och gäller via UCAS. För BA (Hons) Business Entrepreneurship (Top-up) som tilldelats av University of Northampton, kommer du att slutföra en pappersbaserad ansökan och skicka in den till vårt Admissions Team.

Efter inlämning

När du har lämnat in din ansökan får du ett bekräftelsemail för att bekräfta mottagandet. Om vi behöver ytterligare information kommer vi att meddela dig. Vi kommer då att samarbeta med vårt partneruniversitet för att få din ansökan granskad och ett beslut fattat.

Erbjudande om erbjudande

När du har hört tillbaka från universitetet du har ansökt om, måste du svara på deras erbjudande antingen genom att acceptera via UCAS eller fylla i och returnera det erbjudandebrev du får.

Senast uppdaterad Aug 2020

Om skolan

Regent College Higher Education is a leading provider of industry-related higher education. We are a diverse community active in promoting learning and education, with an established record of success ... Läs mer

Regent College Higher Education is a leading provider of industry-related higher education. We are a diverse community active in promoting learning and education, with an established record of success rates within UK Higher Education. You will experience an exciting time of study and interaction within an environment geared to draw the best from students, supported by a dedicated team of professionals at all levels who always put students first! Läs mindre
Wembley , london , london , Harv , london + 4 Mer Mindre