BA (Hons) Business (Turism)

Arden courses at GISMA

Programbeskrivning

Läs den officiella beskrivningen

BA (Hons) Business (Turism)

Arden courses at GISMA

BA (Hons) Business (Turism)

Arden Universitets BA (Hons) i Business (Turism) är för dem som vill utveckla yrkeskunskaper och insiderkunskaper inom turistnäringen. Kursen ger dig den grund du behöver för att hantera eller starta ett företag inom fältet, med en läroplan som styr en rad överförbara, relevanta affärsförmågor. Du kommer att utveckla affärsförmåga och förståelse specifikt för turismhantering som gör det möjligt för dig att svara på specifika branschkrav i nationella och internationella sammanhang.

Kursen kommer att närma sig flera aspekter av turistnäringen och hur man hanterar dem i en affärsinställning, som nationell och internationell resa, förståelse av turismsmiljön, samtida frågor inom turismsledning och hållbar turismhantering. Det kommer också att ta itu med grundläggande affärsdelar, som finans, marknadsföring, affärsprocesser och affärsanalys. Studenter kan förvänta sig att förvärva värdefulla färdigheter som personalledning, entreprenörskap och förmåga att analysera och tolka skriftliga, visuella och grafiska data för att förbättra företagets resultat.

Din studieplats

Tyskland är det mest populära alternativet för internationella studenter som vill studera i Europa. Det är känt för sin högkvalitativa utbildning och du kan uppleva detta med GISMA. Enligt statistik och data från ICEF-bildskärmen.

Berlin är den näst största staden i EU och har en blomstrande affärsscen som erbjuder många olika möjligheter till unga yrkesverksamma och akademiker. Förutom sin rika kulturella och politiska historia blir den nu känd för sin rikedom av blomstrande teknikföretag och ett växande antal framgångsrika företagare. Tyskland är det mest populära alternativet för internationella studenter som vill studera i Europa. Det är känt för sin högkvalitativa utbildning och du kan uppleva detta med GISMA.

Flexibla betalningsplaner är tillgängliga:

Arden University erbjuder flexibla betalningsplaner * som låter dig sprida kostnaderna för dina programavgifter över tre avdrag.

Kurskrav

  • Två ämnen på GCE En nivå eller motsvarande, plus passerar i betyg C eller högre i tre ämnen på GCSE-nivå eller motsvarande; eller
  • För icke-standardkrav för inmatning, vänligen kontakta oss
  • En engelskspråkig nivå som motsvarar IELTS 6.0 eller högre med minst 5,5 i varje komponent
Denna skola erbjuder program i:
  • Engelska


Senast uppdaterad October 31, 2018
Varaktighet & Pris
Denna kurs är På campus
Start Date
Startdatum
Sept. 2019
Duration
Varaktighet
3 år
Heltid
Price
Pris
8,000 EUR
per år
Information
Deadline
Locations
Tyskland - Berlin, Berlin
Startdatum : Sept. 2019
Sista anmälningsdag Kontakt Skolan
Slutdatum Kontakt Skolan
Dates
Sept. 2019
Tyskland - Berlin, Berlin
Sista anmälningsdag Kontakt Skolan
Slutdatum Kontakt Skolan