Read the Official Description

BA (Hons) Business (Marknadsföring)

BA (Hons) i Business (Marketing) grad hjälper dig att utveckla din förståelse för näringslivet medan du specialiserat sig på marknadsföring. Kursen kommer att ge studenterna de kunskaper och färdigheter som är specifika för marknadsplanering, strategi och kommunikation som leder dem till att bli de bästa yrkesverksamma inom marknadsföring samtidigt som de får en stark grund för kunskap inom verksamheten. Du kommer att förvärva den kompetens som krävs för att bli en viktig del av din organisation, ge intelligens till ditt ledningsgrupp, stödja ett effektivt beslutsfattande, locka kunder och förstå marknaden i din bransch. Programmet ger dig en praktisk förståelse för viktiga marknadsföringskoncept, och som ett resultat kommer du att kunna svara på olika affärskrav inom marknadsföringsområdet i en mängd olika sammanhang.

Graden kommer att omfatta flera marknadsföring och affärsidéer, till exempel hur man bygger marknadsstrategier, hanterar kommunikation och hur man samlar relevant marknadsintelligens. Du kommer också att lära dig viktiga affärsfinanser som ekonomi, förståelseorganisationer, affärsprocesser och affärsanalys.

Arden University erbjuder en flexibel kombination av ansikte mot ansikte och online-inlärning, vilket innebär att du kan komma åt moduler i din egen takt och mäta din utveckling under hela kursen, och stödja ditt lärande i takt med dig och ditt dagliga schema. Du kommer att kunna få tillgång till multimediekursmaterial 24/7, när och var du behöver. Som en del av din kurs kommer du också att delta i online lektioner, handledning och forum. Dessutom får du kontinuerligt stöd från våra experthandledare för att hjälpa dig genom din inlärningsutveckling under kursen.

Programmål

  • Låt eleverna utveckla kompetens inom marknadsföring, kompletterad med en förståelse för en rad affärsdiscipliner.
  • Främja förståelse för de viktigaste aspekterna av nuvarande praxis inom marknadsföring, samtidigt som man erkänner nuvarande och framväxande utveckling i de relaterade disciplinerna, lokala, nationella och globala.
  • Utrusta studenter med de grundläggande färdigheterna och verktygen för att arbeta professionellt i en affärssituation och vara kreativa och professionella utövare, när de arbetar självständigt och när de samarbetar med andra som en del av tvärvetenskapliga team.
  • Utrusta studenter till arbete inom multikulturella inställningar och att uppskatta komplexiteten i beslutsfattandet i sådana sammanhang.
  • Utveckla en medvetenhet om de entreprenörsförmågor som bäst uppmuntrar tillväxten av företag och stöder skapandet av nya företag.

Din studieplats

Tyskland är det mest populära alternativet för internationella studenter som vill studera i Europa. Det är känt för sin högkvalitativa utbildning och du kan uppleva detta med GISMA. Enligt statistik och data från ICEF-bildskärmen.

Berlin är den näst största staden i EU och har en blomstrande affärsscen som erbjuder många olika möjligheter till unga yrkesverksamma och akademiker. Förutom sin rika kulturella och politiska historia blir den nu känd för sin rikedom av blomstrande teknikföretag och ett växande antal framgångsrika företagare. Tyskland är det mest populära alternativet för internationella studenter som vill studera i Europa. Det är känt för sin högkvalitativa utbildning och du kan uppleva detta med GISMA.

Flexibla betalningsplaner är tillgängliga:

Arden University erbjuder flexibla betalningsplaner * som låter dig sprida kostnaderna för dina programavgifter över tre avdrag.

Kurskrav

  • Två ämnen på GCE En nivå eller motsvarande, plus passerar i betyg C eller högre i tre ämnen på GCSE-nivå eller motsvarande; eller
  • För icke-standardkrav för inmatning, vänligen kontakta oss
  • En engelskspråkig nivå som motsvarar IELTS 6.0 eller högre med minst 5,5 i varje komponent
Program taught in:
Engelska
Last updated October 31, 2018
Denna kurs är
Startdatum
Sept. 2019
Duration
3 år
Full-time
Pris
8,000 EUR
per år
Deadline
By locations
By date
Startdatum
Sept. 2019
Slutdatum
Application deadline

Sept. 2019

Location
Application deadline
Slutdatum