BA (Hons) 3D Dator Animation

Allmänt

Programbeskrivning

Om Wiki

NÄSTA TURKS MED INITIATION I FEBRUARI OCH AUGUST 2019.

BA (Hons) 3D Dator Animation

Om du är en gymnasieelever (eller motsvarande) i det brasilianska utbildningssystemet rekommenderar vi starkt att du tar stiftelsens konst

Kreativ kompetens

Kreativ kompetenscertifiering utges i erkännande av högsta utbildningsnivå och faciliteter för kreativa industrier. Det kommer att informera potentiella arbetsgivare om att de kandidater som har tagit vår kurs har blivit professionellt utbildade och redo att ta sitt jobb i den kreativa industrin framgångsrikt.

Karriärer

Jobbmöjligheter inkluderar digitala animationsföretag, spel, specialffekter företag för TV och film. Våra studenter arbetar med eller som frilansare för världens mest kända produktions- och efterproduktionsföretag.

Undervisningsmetod

Kursen använder blandad pedagogik, men för det mesta är fokuserat på verkliga projekt, program och konst baserat på föreläsningar och workshops.

De digitala animeringskurserna utvärderas genom projektarbete både individuellt och i grupp. Det finns också ett kontextuellt element som kräver skrivning, och professionella presentationer och jurys förekommer ofta.

stadier

Praktikplatser är ett värdefullt sätt att etablera kontakter på marknaden och förstå den valda disciplinens kommersiella verklighet.

Det innebär att studenter som arbetar inom olika branscher inom den kreativa industrin: inom grafisk, produkt- eller inredningsrådgivning; arbetar som bosatta artister i gallerier; producerar objekt och scenarier för tv- och filmindustrin; medföljande lärare i utbildning arbetar med kommersiella fotografer till studenter som arbetar i musikbranschen.

Klass schema

Måndagar, tisdagar, onsdagar och fredagar från 08:30 till 13:30.

Studio-övning: torsdagar från kl. 08.30 till 13.30.

Kursens struktur

ÅR 1 - NIVÅ 4

Modulerna i år 1 - nivå 4 är vanliga för kurser med 2D-animering och karaktär för digitala medier, 3D-datoranimering och modellering, 3D-spelkonst

I år introduceras studenterna inom digital animering, deras breda begrepp, sammanhang och färdigheter. Modulerna är utformade så att eleverna kan utveckla kunskap och grundläggande färdigheter för att komma in i år 2 - nivå 5.

Eleverna lär sig i praktiken med professionell programvara, styrd av korta projekt under hela året.

Studenter kan besluta att byta kurs i slutet av år 1 - nivå 4, alltid vägledande av samordnare och lärare. Utforska möjligheterna för följande 4 kurser (2D-animering och karaktär för digitala medier, 3D-datoranimering och modellering, 3D-spelartiklar

Huvudmoduler:

 • Tänkande Animation: berättelser, teorier, sammanhang
 • Övning och datorgrafiktekniker
 • Digital konst
 • Kreativitet, koncept, historia
 • Flyttande bild

ÅR 2 - NIVÅ 5

I år 2 - nivå 5 finns det 60 specifika krediter och 60 högskolepoäng gemensamt.

Semester A tillåter studenten att specialisera sig inom det valda området, genom korta projekt och fördjupa sin kunskap i området.

Semester B innebär en mer kreativ och självständig lärande stil. Arbetsprojekten gör det möjligt för dig att starta den kreativa designprocessen tills en animations-, spel- eller specialffektsscene avslutas. Eleverna kan välja att arbeta som en grupp för ett projekt, delta i ett levande projekt eller praktikplats. Härmed utsätts studenterna för professionella standarder och breddar deras förståelse av kundernas krav.

Huvudmoduler:

 • Flytta visioner: perspektiv på digital animering
 • Kreativt projekt
 • Avancerad 3D-expertis
 • 3D-planering och efterproduktion
 • Professionell 3D-visualisering och övning

valfritt:

 • Professionell erfarenhet

ÅR 3 - NIVÅ 6

Under år 3 - nivå 6 ska eleverna utveckla självständigt forskningsarbete inom det specifika område de valt. Det här arbetet kan innefatta en förhandsgods, utmanande, specialutvecklad briefing för honom eller ett levande projekt eller ett akademiskt partnerprojekt.

Programmet kräver att studenten utövar initiativ, personligt ansvar och ambition och fattar beslut i komplexa och oförutsägbara sammanhang. Planering av tid, design och engagemang i estetik och känslomässigt / berättande innehåll utvärderas.

Studenterna presenterar examensarbetet för lärare och samordnare och i vissa fall för inbjudna marknadspersonal. Många av elevernas arbete vid University of Hertfordshire i London har vunnit priser i Storbritannien och andra länder.

Huvudmoduler:

 • Förberedelser för arbetsmarknaden
 • Examensarbete
 • 3D-förproduktion
 • Kritiska och kulturella studier: L6 Forskning / Rapport / Uppsats

Villkor för registrering

Sökande som har anmälts kan anmäla sig genom att lämna in följande handlingar:

 • Kopia av RG och CPF (eller Passport / RNE för internationella studenter)
 • Kopia av High School Record med GDAE-nummer eller motsvarande
 • Kopia av Bevis för Boende (med postnummer)
 • 1 Foto 3x4 (eller digital fil i JPG-format, proportionell 3x4)
 • Undertecknande av EBAC Educational Service Agreement
 • Certifikat för färdighet i det officiella engelska språket *

* Giltiga officiella certifikat: IELTS Academic 6.0 eller högre, FCE nivå B2 övergripande band B eller högre, CAE totalt band 180 eller högre eller TOEFL iBT högre än 65.

Senast uppdaterad Mar 2020

Om skolan

A Escola Britânica de Artes Criativas (EBAC) é um centro de ensino inovador que oferece cursos de disciplinas criativas, com padrão de qualidade mundial. A EBAC tem parcerias com a University of Hertf ... Läs mer

A Escola Britânica de Artes Criativas (EBAC) é um centro de ensino inovador que oferece cursos de disciplinas criativas, com padrão de qualidade mundial. A EBAC tem parcerias com a University of Hertfordshire (Grã-Bretanha) e o consórcio de escolas de Moscou, formado pelas instituições British Higher School of Art and Design, Moscow Architecture School MARCH, Moscow Film School e Scream School of Computer Graphics. Läs mindre