Avdelningen har inrättats i syfte att göra eleverna konkurrenskraftiga inom handeln. Avdelningen ger forskning och utbildning som hänför sig till en mängd olika frågor som rör handel och andra allierade ämnen. Eleverna ges exponering för ett brett spektrum av ämnen som redovisning, finansiering, management, ekonomi, juridik, miljövetenskap, kvantitativa tekniker och internationell marknadsföring och vässar också deras mjuka färdigheter genom ämnen som Business Communication.

Industriell exponering är av avgörande betydelse och för att ge att vi tillgodose industriell utbildning och periodiska industribesök som en obligatorisk del av läroplanen.

Nationella och internationella seminarier, konferenser och workshops genomförs med jämna mellanrum för att hålla våra studenter uppdaterad med de pågående trenderna.

Fördelar med BCom

IFIM College B.Com programmet är prestigefyllt program, attrahera de bästa och smartaste studenter från hela Indien och bortom. Bortsett från deras enastående akademiska prestationer, har IFIM: s Commerce studenter demonstrerade olika intressen, utställningsmonter ledarskap och team färdigheter. Deras aktiva deltagande och därmed triumf på olika chefs tävlingar på både statlig och nationell nivå lever vittnesbörd om kompetens och kaliber av studenterna i IFIM College. Den utmärkta akademiska miljön med en förnuftig blandning av co-läroplan och extra läroplanen verksamhet ger dem färdigheter som krävs för att utmärka sig i företagsvärlden.

Eleverna ges möjlighet att välja valbara affärer kurser för sina specifika områden av intresse för deras tredje år.

Bland de många kurser på erbjudandet, är studenter möjlighet att välja certifiering kurser som tillhandahålls av redovisningsgrupper, Finans grupper, Marketing Group, Human Utnyttjandet, försäkring, beskattning och informationssystem och ledningsgrupper.

Att veta det faktum att inte varje elev följer konventionella undervisnings stilar och metoder, på IFIM vi använder olika metoder för att hjälpa en elev att förstå den praktiska tillämpningen av ett ämne.

Dessa metoder inkluderar

  • Klass undervisning och interaktiv diskussion
  • fallstudier
  • Upplevelsemässiga övningar
  • Verkliga projekt
  • Klassrum är utrustade med toppmoderna multimedia verktyg.

IFIM högskola erbjuder en rad stödtjänster som är exklusiva för Commerce studenter. Akademiska rådgivare finns tillgängliga för att diskutera examenskraven, kursval, universitetstjänster eller andra akademiska frågor.

Biblioteket Underlättar: 63 nationella och internationella tidskrifter, 12000 Böcker, 3600 E-böcker, 8400 E-tidskrifter, 4800 E-artiklar mm

Nettoeffekten Centre erbjuder gratis tekniska resurser och multimedia för handel studenter. Centret är öppet 6 dagar i veckan under läsåret.

Wi-Fi campus ger studenter enkel tillgång till information online.

Att studenter anställningsbara kräver en hel del personlig utveckling för en student.

Med detta drag i åtanke, är eleverna uppmuntras att delta i frågesporter, debatter, extempore och gruppdiskussioner.

Karriärcentrum, inrymt i campus är djupt engagerad i att tillgodose behoven hos studenter och organisationer som anställer dem. Programmet lockar topp rekryterare från hela Indien.

Program undervisas på:
Engelska

Se 1 fler kurser från Institute Of Finance And International Management (IFIM) »

Denna kurs är På campus
Startdatum
Juli 2019
Duration
Deadline
Efter plats
Efter datum
Startdatum
Juli 2019
Slutdatum
Sista anmälningsdag

Juli 2019

Location
Sista anmälningsdag
Slutdatum