B.Sc. Inomhusdesign

Allmänt

2 tillgängliga platser

Programbeskrivning

Eftersom byggbranschen har stigit med språnggränser har det varit ett oändligt utrymme för inredare. Irion det nuvarande scenariot, med varierande preferenser hos människor, har interdesign utformat utmanande och lovande karriärmöjligheter.

När du väljer att bli inredningsarkitekt, lär du dig och behärskar följande kompetenser i handeln:

 • Teknisk ritning

Teknisk ritning, även känd som utkastning, är den akademiska disciplinen att skapa standardiserade topputsikt och sidovyer av alla möbler och byggnader av arkitekter, inredningsarkitekter, utställare, designingenjörer och relaterade proffs. Standarder och konventioner för layout, linjetyckelse, textstorlek, symboler, vyprognoser, beskrivande geometri, dimensionering och notering används för att skapa ritningar som är idealiskt tolkade på enbart sätt.

 • Utforma rymden

Designprojektet börjar med korrekt rymdplanering att blanda sig med miljön för att ge en ordentlig uppdelning av fridfulla bostadsutrymmen med maximalt utnyttjande som håller användarens komfort och uppfattningen av interiören som helhet. Du får planera en bostad, butik, företagskontor, hotell eller restaurang.

 • Byggnadskonstruktion

Detta är relaterat till den typ av konstruktion och arkitekturstil som praktiseras i modern tid. Användningen av RCC i modern tid har utökats till tak och byggnadskolonner, balkar, lintar, sanitet och rörmokare etc.

 • Materialinformation

Du måste kunna förstå allt material som tegelstenar, stenar, kakel, golvmaterial, armaturer, sanitära och deras fysikaliska egenskaper. LANDSKAP Det är landskapsplaneringen som gör att rymden kommer att leva. Du bör vara utrustad med de senaste trenderna, materialen och innovativa idéer för att skapa rätt miljö för att göra det till en uppslukande upplevelse.

 • Möbeldesign

Möbeldesign är ett extra tillfälle att utmana och omdefiniera traditionens gränser för att förena med samtida idéer och förändrade behov av en modern livsstil.

 • Uppskattning

Du lär dig att beräkna utgifterna och göra kostnadsberäkningar av material och inredning och erbjuda kostnadseffektiva lösningar till kunden.

 • Visual Merchandising

Visual Merchandising är konsten att övertala genom en presentation, som sätter varorna i fokus och i perspektiv också. Det utbildar kunderna, skapar önskan och slutligen ökar försäljningen. Visual merchandising hjälper alla varumärken att direkt förklara sina unika försäljningsförslag (USP) till konsumenterna. Detaljhandeln tittar alltmer på visuella merchandisers för att ge kanten så långt det gäller visuell visning. I det nuvarande scenariot bör visual merchandising vara en blandning av konst och vetenskap. Mediet måste vara i synergi med andra detaljhandelar och borde ge resultat förutom estetisk överklagande. Du kommer att hjälpa till att utbilda kunderna om produkten / tjänsten på ett effektivt och kreativt sätt, samtidigt som man lyckas med en framgångsrik försäljningsprocess - från att surfa till att köpa. Du lär dig och implementerar de senaste metoderna för merchandising och använder rätt verktyg för att ge detaljhandeln en titt som överensstämmer med varumärkesmeddelandet.

 • Datorstödd design

Användningen av datorer har blivit ett oumbärligt verktyg vid utformning av utrymmen. Du lär dig att göra skisser, illustrationer och gör genom datorstödd design, Excel, PowerPoint, 2D, 3D-ritningar i Auto CAD.

Stödberättigande för att bedriva interiördesign10 12 / Eventuellt 3 års examensbevis i styrelsen

B.Sc. Inomhusdesign Kursbeskrivning

IIFA erbjuder en 3-årig heltidskurs B.Sc i interiördesign

Kursen har 6 terminer där studenten introduceras till Designens värld med koncept av teckning

Erbjuder en unik och omfattande Bhatathiyar högskoleexamen och förbereder en student från grundprinciperna som Auto Desk Auto Cad 2D

Denna väl blandade kursplan i kombination med kommunikations- och självutvecklingskurser gör IIFA-studenter till ett föredraget val bland ledande studior och inredningsföretag.

Avgift Betalningsmetod

 • 230000 / - totala kursavgifter med avbetalningar
 • 200000 / - med en Lump summan (med gratis bärbar dator)
 • 40000 / - Förskottsbetalning

Obs: Studiematerial, provavgifter, ett projekt med 100% Placeringshjälp.

Senast uppdaterad Mar 2019

Om skolan

An animation & visual effects course should not only teach you the tools of the trade but should first excite your right brain and ignite your creativity. Which is why at IIFA school, you can trus ... Läs mer

An animation & visual effects course should not only teach you the tools of the trade but should first excite your right brain and ignite your creativity. Which is why at IIFA school, you can trust our courses and expert mentors to train and teach and not senselessly preach. Läs mindre
Bengaluru , Bengaluru + 1 Mer Mindre