Read the Official Description

Utbildningsmål

Syftet med licens Bildkonst är att ge studenterna möjlighet till: - få en gedigen allmän kultur i de stora konstnärliga perioder och koncept för att leverera konstnärlig praktik - behärska de metoder för konstnärlig praktik ( estetik, pluralistiska tillvägagångssätt) genom workshops och seminarier - att utveckla överförbara färdigheter baserade sammanslagning av kunskap och förberedelse för yrkesintegrering, genom specialiserade kurser, metodologiska lektioner och kurser.

Sådan utbildning ger tillgång till många yrken där konstnärlig känslighet, intellektuell nyfikenhet, kritiskt tänkande och praktisk förmåga krävs.

+ TRÄNINGS

En student uppmuntras till att bli författare av sin utbildning, genom: - Valet av sin karriär (16 mindre elektiv) - valet av öppna ytterligare läror - hans val av praktik platser (1 år praktik utbildning ) och internationell rörlighet (förmåga att utföra en termin utomlands) - specialisering av professionell förberedelse modulen projekt (PEP eller PEP +).

Övriga tillgångar: - bruket av ett främmande språk (upp till två i utbildning) - personlig utbildningsstöd, tack vare närvaron av en tjänsteman vid utbildning per år, och övervaka den professionella och akademiska projekt av elev - utbildning bygger på mobilisering av kvalificerade lärare och forskare och skickliga yrkesmän - ett omfattande nätverk av partneruniversitet utomlands (hundra partneruniversitet) och en stark närvaro i många yrkesområden.

  • Kampanjer mänsklig skala, utmärkt framgång i undersökningar.

ANTAGNING

  • L1: en studentexamen. Ansökan via webbplatsen Antagning postbac.
  • L2: håll L1 i bildkonst. Urvals Arkiv.
  • L3: håll L2 i Fine Arts eller, med förbehåll för godkännande av erkännande av tidigare lärande uppdrag av någon annan nivå Bac +2 nära till temat. Urvals Arkiv.

GODKÄNNANDE

  • Full Kontinuerlig kontroll i L1; skriftliga register eller tester baserade på material L2 och L3.

Studieavgifter 2014-2015

  • Från 3500 € / år (baserat på intäkterna). - Utbildning för stödberättigande stipendier för högre utbildning.
Program taught in:
Franska

See 4 more programs offered by West Catholic University - Université Catholique de l’Ouest »

Denna kurs är Campus based
Startdatum
Sept. 2019
Duration
6 terminer
Heltid
Pris
3,500 EUR
/ År (baserat på intäkterna)
Deadline
By locations
By date
Startdatum
Sept. 2019
Slutdatum
Application deadline

Sept. 2019

Location
Application deadline
Slutdatum