Art Studio - fine arts

International Accelerator

Programbeskrivning

Läs den officiella beskrivningen

Art Studio - fine arts

International Accelerator

Art Studio - Fine Arts

Konst majors se världen omkring dem på olika sätt. I konstprogram, är konstnärer odlas för att skapa sina egna konstnärliga undersökningar och metoder för att göra innovativa bidrag till kultur.

BA i konsten är en studiobaserad grad som ger studenterna teori och färdigheter för fotografering, grafik, målning, keramik och mycket mer. Eleverna kan koncentrera sig på konst samtidigt som kurser utanför deras stora för att öka sin konstnärliga intelligens. Department of Art & Art History presentera en mångsidig och dynamisk blandning av stilistiska och estetiska synpunkter som ingjuta intellektuell nyfikenhet och kritiskt tänkande. Utmärkta faciliteter, skicklig lärare / artister, och en väl utformad läroplan skapar en idealisk miljö för att studera konst. Bortom studion och föreläsningssalen, erbjuder institutionen studera utomlands, konst i samhället, karriär förberedelse, praktik möjligheter och utställningar och föredrag av samtida konstnärer.

Många konst alumner har funnit framgångsrika arbete i företag, designföretag och ideella organisationer. Vissa väljer att fullfölja forskarutbildningen, att bli självständiga konstnärer, eller för att undervisa konst. Andra väljer karriär inom konstgallerier, museer och andra kulturinstitutioner. En konst grad förbereder eleverna att tänka kreativt och självständigt, så att de kan ändra och anpassa sig till omvärlden.

Denna skola erbjuder program i:
  • Engelska
Varaktighet & Pris
Denna kurs är På campus
Start Date
Startdatum
Sept. 2019
Duration
Varaktighet
Information
Deadline
Locations
Amerikas förenta stater - Boston, Massachusetts
Startdatum : Sept. 2019
Sista anmälningsdag Kontakt Skolan
Slutdatum Kontakt Skolan
Dates
Sept. 2019
Amerikas förenta stater - Boston, Massachusetts
Sista anmälningsdag Kontakt Skolan
Slutdatum Kontakt Skolan