Ansvarig kandidat global utformning

Autograf

Programbeskrivning

Läs den officiella beskrivningen

Ansvarig kandidat global utformning

Autograf

Efter en kurs av två till tre år inom ett visst område av design (grafisk design, rumslig design, inredning, produktdesign, utrymme och volym kommunikation ...), ingenting vilja utöka sin praktik till en global design, miljö -head och lyhörda ( "adaptiv") för att optimera dess designer profil.

Den övergripande designen är effektiviteten och samstämmigheten genom att anta en arg design strategi som anser varumärke, produkt, dess utformning, dess förpackning, dess grafiska och digital kommunikation, plats för produktion och försäljning. Lägg ett ansvarsfullt dimension väljer ett ekonomiskt och miljömässigt ansvarsfullt design, hållbar, rationell, hjälpsam, effektiv och lyhörd. Du framstår som global designer och ansvarig för företag representerar verkligt mervärde. Företagen verkligen allt tvingas att följa ett antal miljökrav. De ser en marknadsförings intresse att positionera sig som miljömedvetet företag, aktiva och innovativa i en hållbar utveckling, positionering som kommer att förbättra sitt varumärke i allmänhetens ögon.

Träning mål:

Adresse designen omfattande, för att främja tvär och dialog mellan de olika områdena design och ny teknik. Främja en hållbar design, miljövänlig, har alltid i åtanke begränsningar av ekonomisk hållbarhet, miljö anpassningsförmåga och multimedia. Var en inkörsport till master examen av typen: Art director inom grafisk design och arkitekt inredningsarkitekt i synnerhet.

Behörighet:

Har genomgått en 2 eller 3 år, som godkänts av en examen inom grafisk design, Digital Design, Product Design and Space Design.

Program:

Allmänna ämnen Engelska, juridik, ekonomi, sociologi, marknadsföring tillämpas på hållbar utveckling och ekodesign, kommunikation kultur, design, webbdesign

tekniska ämnen : Applied Computing (bildbehandling i 2D, 3D, stillbilder och rörliga, CMS), fotografi, grov, storyboard

övergripande verkstäder konstruktions : Skriv ut och digital grafisk design, produktdesign, förpackning, planlösning, inredningsarkitektur, scenografi, plast praktiken.

2 stora övergripande projekt : En per termin, organiserade i huvudsak i form av workshops.

1 tutored personligt projekt.

Ytterligare studier:

Efter validering av Bachelor det är möjligt att fortsätta i Master of Arts i grafisk designchef, alternativ grafisk design, kreativ reklam och digital skapelse, nivå RNCP avdelning I (EGT av 2012/09/12). Det är också möjligt att fortsätta till Master arkitekt Designer Interiör nivå RNCP avdelning II (BOE 2015/07/25).

Denna skola erbjuder program i:
  • Franska
Varaktighet & Pris
Denna kurs är På campus
Start Date
Startdatum
Okt. 2018
Duration
Varaktighet
3 år
Heltid
Information
Deadline
Locations
Frankrike - Paris, Île-de-France
Startdatum : Okt. 2018
Sista anmälningsdag Kontakt Skolan
Slutdatum Kontakt Skolan
Dates
Okt. 2018
Frankrike - Paris, Île-de-France
Sista anmälningsdag Kontakt Skolan
Slutdatum Kontakt Skolan