Administrering

Allmänt

Programbeskrivning

Syftar till att möta behoven hos en konkurrenskraftig professionella marknaden, erbjuder gedigen teoretisk grund med ansökan till den vardagliga verkligheten i företag för global utveckling administratör.

Övnings fält

Den består av många olika typer av företag, från traditionella industrier och den finansiella sektorn, handels-, tjänste- leverans till den offentliga sektorn.

Differentiell

Kursen direktören har en tradition av 47 år, bildar studenter till Sorocaba och regionen sedan 1966. För närvarande är den kursen med flest studenter från Uniso och även i regionen, har det mer än 1.800 studenter och en fakultet högt kvalificerade med 72% av Masters och läkare på personal, en bra bit över minimikraven i MEC. Förutom den obligatoriska praktik, kommer det att ha möjlighet att utveckla och leva ett socialt karaktärsdesign, genom åtgärder i enskilda organisationer eller stöd enheter.

Längd (betalning tid):

Minst: 8 terminer Max: 12 terminer

Läge:

Baccalaureate

Klass Tidtabell:

Morgon och kväll

Senast uppdaterad Mar 2020

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium

Om skolan

A Universidade de Sorocaba - Uniso é uma Universidade comunitária, regional, não confessional, de qualidade, cuja primeira semente foi a Faculdade de Filosofia Ciências e Letras de Sorocaba, criada em ... Läs mer

A Universidade de Sorocaba - Uniso é uma Universidade comunitária, regional, não confessional, de qualidade, cuja primeira semente foi a Faculdade de Filosofia Ciências e Letras de Sorocaba, criada em 1951, que começou a funcionar efetivamente em 1954, com dois cursos: Pedagogia e Letras Neolatinas, e apenas 27 alunos. Läs mindre