Administrering

Allmänt

Programbeskrivning

Den nya kursen direktion Univale innovation i alla aspekter som rör bildandet av denna professionella av yttersta vikt för den ekonomiska och finansiella stöd i vårt land. Utöver den strategiska utbildning och befintliga etik, förbereder eleverna att utveckla en helhetssyn samt innovativa och hållbara HR, marknadsföring, produktion, logistik, rättvisa och kvalitet, kommer den nya kursen med ett stort gap att understryka i finans, huvud flaskhals som finns i företag och projekt i Brasilien. Således kommer den nya professionella administrationen kunna upptäcka, innan de andra, de största hindren för ett företag eller projekt, samt agera föreslår en modell av en ny ledning, smalare, effektiva, innovativa och lönsamma.

Studenten utvecklar också praxis i akademiska uppsatser, seminarier, föreläsningar och integrationsprojekt Genomföra en innovativ övergripande verksamhet som förbereder studenten för montering och hantering av ett företag. Skillnaden är att denna erfarenhet är den första till den sista året. Dessutom får eleverna delta i studiebesök och praktik genom ett avtal med universitets företag i regionen.

Senast uppdaterad Feb 2016

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium

Om skolan

O comprometimento com o desenvolvimento regional assumido pela Universidade Vale do Rio Doce (Univale) se reflete nas suas atividades.

O comprometimento com o desenvolvimento regional assumido pela Universidade Vale do Rio Doce (Univale) se reflete nas suas atividades. Läs mindre
Guvernör Valadares