Administrering

Allmänt

Programbeskrivning

Kursen

Grund Ibmec Administration i Rio de Janeiro utvecklar färdigheter för att lösa de utmaningar som marknaden och modern förvaltning. Anpassad för dem som vill beträda innovativt sätt, vara en del av högpresterande team förbereder utbildning yrkesverksamma att lösa problemen med operativ och strategisk karaktär i organisationer av alla segment, som syftar till hållbar tillväxt.

I Ibmec ger kursen verktyg för studenten att utvecklas med autonomi för att fungera som en ledande entreprenör i en globaliserad och komplex ekonomi. Kurserna har en stark analytisk innehåll och teoretiskt djup fokuserar på utveckling av kompetens inom fyra områden: ekonomi, marknadsföring och strategi, Operations och logistik och personalledning, med större tonvikt på de två första. Dessutom får eleven hög utbildning i kvantitativa metoder.

Ibmec tror på excellens dedikerade till att erbjuda praktisk uppsättning av ytterligare verksamheter som främjar utvecklingen av marknadsföringskompetens och en anda av samarbete och integration. I Entreprenörskap och internationalisering Centre - CIS, kan eleverna arbeta i junior företag från den första halvan och njuta av internationell täckning genom avtal i över 54 institutioner över hela världen.

Arbetsmarknad

FINANS OCH KONTROLL finansiell analys, rådgivning och kontroller verksamhet på finansmarknaderna, som agerar i ledningar fokuserar på ekonomisk förvaltning, konsult- och revisionsföretag i finansiella marknadsinstitutioner i kommersiella och industriella företag och andra organisationer .

AFFÄRSSTRATEGI Utveckling av marknadsanalyser, miljö- och konkurrens; identifiera hot och möjligheter för företag, byggande av framtidsscenarier, utveckla handlingspolitik och strategiska ledningssystem som kan övervaka genomförandet av de erhållna resultaten.

Marknadsföring av varumärken och produkter, kundservice, utveckling av förbindelser politik offentliga och företags riktlinjer kommunikation med marknaden.

LOGISTIK Samordning av interna processer för produktion och distribution av varor och tjänster, som syftar till att maximera kundtillfredsställelse genom att minska organisationskostnader.

PERSONAL Definition av rekrytering, urval, utbildning, utvärdering av prestanda, och i synnerhet genomförandet av politik, riktlinjer och strategier i personalledning som tillåter bidrag individen och laget för att uppnå affärsidé.

INFORMATIONSSYSTEM Optimering av informationsflödet, utveckling och genomförande av IT-projekt med hjälp av tekniker som är lämpliga för företagsklimatet. Planering och databasutveckling och förvaltning av informationsbehandlingsmetoderna.

Senast uppdaterad Okt 2016

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium

Om skolan

With over 45 years of experience, Ibmec is one of Brazil’s top business schools. Our undergraduate courses have earned the highest marks by the Brazilian Ministry of Education. Our mission is to devel ... Läs mer

With over 45 years of experience, Ibmec is one of Brazil’s top business schools. Our undergraduate courses have earned the highest marks by the Brazilian Ministry of Education. Our mission is to develop students as protagonists in a world without frontiers. Läs mindre
Rio de Janeiro , Rio de Janeiro + 1 Mer Mindre