Graden i Management fakulteten Arnaldo bringar kärnvärden entreprenörskap, innovation och ledarskap med fokus på människan. Den nya läroplanen administration naturligtvis att respektera de riktlinjer som fastställts av MEC, med fokus på utveckling av förvaltningen och dess tillämpning i organisationer av olika kompetensområden.

kurs ämnen för att få en metod som ger systematisering och fördjupning av särskilda grenar av administrationen eller närliggande område, att ge studenterna en intensiv och exakt dyka på innehållet studerade.

metoder och olika pedagogiska verktyg kommer att användas, omväxlande och blanda teori och praktik, exponering och interaktion, avdrag och induktion. Vårt mål är att göra den här dagen till dag akademisk något mer dynamisk och effektiv genom diversifiering av undervisnings- och inlärningsstrategier, utan att tappa fokus på kvalificering av kompetens. Vi kommer att använda för detta föredrag, workshops, virtuella utrymmen av interaktion, företagsspel, gruppdynamik, guidade studier, guidade turer, seminarier och intervjuer, vetenskaplig forskning, konkreta fall lösning, och allt i vår makt för att utveckla den studerande arnaldo.

Pedagogiska Kurs Project berörda också själv med att utveckla färdigheter och kunskaper i den moderna chefen, eftersom ingen bra behärskning av innehåll om näringsidkaren inte vet att hantera det skickligt. Således, i alla discipliner i kursen som du vill främja entreprenörskap, innovation, ledarskap och medborgarskap.

På detta område kan vi säga att fakulteten of Management Course Arnold har i sina läroämnen efterfrågas av den samtida marknaden Integrated Logistics och inköp, och projekt och Consulting Management, marknadsföring e-handel, företagande och affärsplan, Management kunskap, teknologi och innovation, bland annat.

Alla kurser kommer att ha som ledande linjer entreprenöranda och innovativa profil, skapa harmoni och programmatisk enhet på rätt kurs.

Program undervisas på:
Portuguese (Brazil)

Se 1 fler kurser från Faculdade de Ciências Gerenciais Padre Arnaldo Janssen (FAJANSSEN) »

Denna kurs är På campus
Startdatum
Mar 2020
Duration
8 terminer
Heltid
Pris
1,136 BRL
Månatliga investering
Deadline
Efter plats
Efter datum
Startdatum
Mar 2020
Slutdatum
Sista anmälningsdag

Mar 2020

Location
Sista anmälningsdag
Slutdatum