Administrering

Allmänt

Programbeskrivning

Förloppet direktörerna för Celso Lisboa erbjuder en omfattande utbildning, så att praktikanten prestanda inom områdena mänskliga resurser, marknadsföring, ekonomi eller Operations inom tjänstesektorn eller industrin.

Yrket är den mest populära i landet, betonar vikten av administratören i den nationella socioekonomiskt scenario.

Professionella marknaden:

Administratören som bildas av Celso Lisboa kan agera i olika områden företag:

  • Gästfrihet - hantering av hotell, hotell, nöjesparker, ta hand om driften av fastställandet av deras tjänster och deras underhåll.
  • Financial - i samordningen av finansinstitut aktiviteter, hantera tillgångar, rörelsekapital, budgetar och kassaflödesanalys.
  • Mänskliga resurser - i vården av relationer mellan anställda och företag, samordna urval och antagning, karriärplaner och löner och incitamentsprogram, utbildning och utveckling av människor.
  • Sjukhus - i förvaltningen av sjukhus, kliniker, akutmottagningar och vårdinrättningar, liksom att kunna arbeta tillsammans för att planera och sjukförsäkring.
  • Produktion - inom produktionsplanering och kontroll, kvalitetskontroll, distribution och logistik.
  • Tredje sektorn - i planering och samordning av verksamheten inom ideella organisationer, hantera fundraising och dess tillämpning i miljöprojekt, utbildning, yrke eller gemenskap.
  • Marketing - Definitionen av affärsprestationsplaner, studera kundernas behov, utveckla produkter och tjänster för att möta dem.
  • Utbildning - i utbildningsinstitutioner, ta hand om planering och förvaltning av resurser som krävs för utbildningsverksamhet.

Varaktighet: 8 terminer

Tidtabell: Morgon och kväll

Start av klasserna: 2016/02/22

Senast uppdaterad Mar 2020

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium

Om skolan

Celso Lisboa nasceu na cidade do Rio de Janeiro no início do século 20.

Celso Lisboa nasceu na cidade do Rio de Janeiro no início do século 20. Läs mindre
Rio de Janeiro