Administration

Allmänt

Programbeskrivning

Under

Förloppet direktörerna för UNIFENAS, campus Alfenas är knuten till FGV kvalitetscertifieringsprogram. Titrering av lärare och yrkeserfarenhet, är den pedagogiska projekt av kursen och infrastrukturen i kursen noggrant analyseras av FGV laget. Detta uppnås under direktörerna för UNIFENAS, campus Alfenas, signalerar sin kompetens och kvalitet! Ackrediterade institutioner har uppnått goda resultat i tester som tillämpas av MEC (UVM) för studenter vid högskolorna för att mäta kvaliteten på den pedagogiska processen. Under 2012 har 88% av ackrediterade institutioner erhålls full poäng, och 12% som inte ta maximal poäng tog högsta poängen i sina stater. För att uppnå dessa resultat är att studenten beredd att förstå de vetenskapliga, tekniska, sociala och ekonomiska frågor för produktion och dess ledning, med förbehåll för graderade nivåer av beslutsfattandet och att utveckla kvalitativa och god förvaltning, avslöjar assimilation av ny information och presentera intellektuell flexibilitet och anpassningsförmåga kontextualiserad att hantera olika situationer, nuvarande eller framväxande i de olika segmenten av administratörens spelfältet. Det är också beredda att erkänna problem och föreslå alternativa lösningar, utveckla och genomföra kreativa och innovativa projekt som kan leda till utveckling av organisationen och samhället självt, som förespråkas i den nationella läroplanen riktlinjer för kurserna hantering.

mål

Kursen syftar till att förbereda kompetenta och kreatörer, kunna möta marknadens behov, vilket organisationer av alla storlekar för att bli framgångsrika på sina egna satsningar eller att agera med ansvar och etik inom den tredje sektorn eller inom den offentliga förvaltningen. Beredningen innefattar användning av moderna verktyg för att diagnostisera problem, konstruktionslösningar och övervaka resultat.

internationella moduler

Möjlighet till avtal med utländska universitet.

kvalificerade lärare

Högt kvalificerade lärare med examen och erfarenhet på arbetsmarknaden, är en del av lärarkåren som delar kunskap med administrationen för studenterna.

Differentialer

Åtagandet att undervisningen kompetens och effektiv studenternas lärande är en ständig angelägenhet för loppet av direktörerna för UNIFENAS. Enda institution certifierad FGV i södra Minas Gerais, erbjuder kursen olika inlärningsmetoder, med erfarenhet av teoretiska kunskaper genom organisationen, av studenter, mässor, evenemang, forum och föreläsningar, utöver utövandet av rådgivning och ett kontrakt affärsplan. Kursen har också en University Entrepreneurial League (LEU) och den tredje sektorn Study Group (Netsu). Allt detta med förslaget att vara bland de bästa handelshögskolor i delstaten Minas Gerais.

Infrastruktur

Kursen har en Management Practice labb med 40 datorer, rundabordssamtal, luftkonditionering och utrymme för utveckling av praktiska aktiviteter. Alla datorer är anslutna till en höghastighets-internet. Vi har också en licenspolitik senaste Microsoft-program, utbildning och samarbete med företag. Alla klassrum har multimedia projektor med ljudanläggning och wi-fi.

kompletterande och integrerande aktiviteter

Den kompletterande verksamheter öppet utrymme för att utöva studenternas lärande på andra platser och olika tider på klassrum och laboratorier. Integrerande aktiviteter - management metoder som syftar till att göra närmast möjliga kurs praktiska förhållanden i arbetslivet. De finns i hela kursen och är en integralverkan utrymme mellan undervisning, forskning och förlängning. De är avsedda framför allt läroplan uppdatering - med programmatiska variabler innehåll - införlivandet av nya teman och vetenskaplig relevans, men det betyder inte utvecklas till självständiga discipliner. Dessa aktiviteter möjliggör nya situationer som kommer att underlätta utvecklingen av kunskaper och färdigheter som är viktiga för bildandet av studenten reflektera över sitt yrkesliv. De är: sociala problem analys i sökandet efter lösningar; beslutsfattande; erfarenhet av ledarskapssituationer; utveckla företagande och kommunikation relationer, bland annat.

Senast uppdaterad Mar 2020

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium

Om skolan

A UNIFENAS A Universidade José do Rosário Vellano – UNIFENAS, idealizada e fundada pelo Professor Edson Antonio Velano,é constituída por cinco campi com instalações especialmente projetadas e equipada ... Läs mer

A UNIFENAS A Universidade José do Rosário Vellano – UNIFENAS, idealizada e fundada pelo Professor Edson Antonio Velano,é constituída por cinco campi com instalações especialmente projetadas e equipadas com tecnologia avançada que, aliadas aos recursos humanos, colocam a UNIFENAS em posição de destaque no cenário educacional brasileiro. A Unifenas possui com um corpo docente bem qualificado por meio de pós-graduação stricto sensu (mestrado e doutorado) e metodologias de ensino diferenciadas, que contribuem efetivamente para a construção do conhecimento dos profissionais formados pela universidade. Läs mindre