GR

Presentation och professionell profil

Kursen syftar till att göra det möjligt för eleven att arbeta inom flera områden, såsom utrikeshandeln, finansiella, logistik, marknadsföring, produktion, bland annat.

Allmänt mål

Form yrkesverksamma på hög nivå som kan arbeta i det administrativa området, observera etiska principer, som kan interagera i den sociala miljön och bidrar till att stärka institutionen, vare sig i affärer eller allmänna utrymmen, och bidra till att främja de förändringar som äger rum i samhället.

specifikt mål

De särskilda målen för kursen de viktigaste färdigheter som kommer att utvecklas i eleverna: - Applicera innehåll som främjar innovation och kreativa kapacitet; - en lösning på situationer med flexibilitet och anpassning; - Utveckla logiska, kritiskt och analytiskt tänkande; - Förstå administrativa helhet; - Använd mellanmänsklig kommunikation och uttryck i en korrekt tolkning av verkligheten; - utvecklar förmågan att beställa aktiviteter och program; - Lösa situationer där beslutsalternativ och utformning risk; - tillämpa teorier i olika organisatoriska och sociala sammanhang.

Arbetsmarknad

Tjänstesektorn är den mest erbjuder möjligheter, särskilt inom turism näringslivet. I allmän förvaltning, är betoningen på mänskliga resurser, logistik, ekonomi och försäljning. De UNIESP Management studenter lära sig att hantera olika utmaningar dag för dag verksamhet, hur man undviker och hitta fel, vad de bästa ställningar och attityder för att lösa beteendeproblem anställda, vad deras roller och ansvar som administratör som medborgare, etc.

Key discipliner teori och praktik

De första två åren är upptagna av grundläggande ämnen som matematik, statistik, juridik, sociologi, ekonomi och informationsteknik. Från det tredje året börjar de specifika områden som logistik, ekonomi, marknadsföring och Human Resources.

övervakad Praktik

Scenen är en tid av fundamental betydelse i utbildningsprocessen. Vi på UNIESP, genomfört en utbildning som gör det möjligt för eleverna att uppleva vad som lärt sig på högskolan, med rollen att integrera de många discipliner som utgör den akademiska läroplanen, vilket ger dem strukturell enhet och deras testa enhetlighet och graden av ingrepp.

Program undervisas på:
Portuguese (Brazil)

Se 1 fler kurser från Centro Universitário Moacyr Sreder Bastos (UNIMSB) »

Denna kurs är På campus
Startdatum
Mar 2020
Duration
Deadline
Efter plats
Efter datum
Startdatum
Mar 2020
Slutdatum
Sista anmälningsdag

Mar 2020