AP examen i marknadsföring (AD)

Roskilde Business College

Programbeskrivning

Läs den officiella beskrivningen

AP examen i marknadsföring (AD)

Roskilde Business College

AP Examen i Marketing Management (AD)

&nbsp

AP Degree Programme in Marketing Management - för eleven intresserad av internationell marknadsföring, ekonomi och kommunikation

AP Degree Programme in Marketing Management är inriktad på både danska och internationella studenter och har en löptid på 24 månader. Engelska är arbetsspråket som alla klasser undervisas på engelska. Informationstekniken är dessutom integreras i alla klasser / ämnen och aktiviteter studie.

Programmet är en studie av internationell kommunikation och marknadsföring, kultur, företagsekonomi, analys och internationell handel som kvalificerar dig att ta ett jobb inom marknadsföring, export, försäljning, inköp, logistik, projektledning, eller för att starta din egen verksamhet.

&nbsp

Är du bedriver en internationell karriär inom företag?

Då AP Degree Programme in Marketing Management skulle vara ett utmärkt val att sparka igång dina karriärmål. Graden från ZIBAT Campus Roskilde (Business & IT) kvalificerar dig att starta ditt företag karriär som t.ex. försäljning samordnare, en försäljning konsult, export, försäljning eller inköp assistent, informationsassistent, reklam konsult eller en praktikant.

Du kommer att ha både den akademiska insikter samt praktisk erfarenhet för att vara framgångsrik och grunden för ytterligare framsteg för att t.ex. marknadschef, produktion, försäljningschef, exportchef, inköpschef, butikschef, informationschef eller AVLÖNAD exportör.

Om du har en innovativ anda och företagande personlighet då programmet även kan vara din väg att få insikt och kompetens för att starta eget företag äventyr.

&nbsp

&nbsp

Vad kommer du göra på tre år?

Det är naturligtvis svårt att förutse, men utbildningen för att bli marknadschef på Campus Roskilde kvalificerar dig att ta en mångsidig jobb som t.ex. marknadsföring samordnare, en försäljning konsult, export, försäljning eller inköp assistent, informationsassistent, reklam konsult eller en praktikant.

Sysselsättningsgraden i de jobb har varit på uppgradering av sena år.

De långsiktiga utsikterna skulle vara en karriär som marknadschef, produktionschef, försäljningschef, exportchef, inköpschef, butikschef eller AVLÖNAD exportör.

Det finns en möjlighet att etablera ditt eget företag eller inleda ytterligare studier, t.ex. i top-up Kandidatprogram i International Sales och Marketing Management på Campus Roskilde.

&nbsp

&nbsp

Programinformation

Du får grundlig inblick i internationell handel och ekonomi, internationell kommunikation och marknadsföring, projektledning, främmande språk och uppskattning av främmande kulturer. Programmet är så flexibel att du kan komponera din egen unika kompetensprofil.

Beroende på ditt val av valfria ämnen, kan du specialisera inom:

  • Företagsekonomi, marknadsundersökningar och statistik
  • Säljledning eller entreprenörskap
Varaktighet & Pris
Denna kurs är På campus
Start Date
Startdatum
Sept. 2019
Duration
Varaktighet
24 månader
Information
Deadline
Locations
Danmark - Roskilde
Startdatum : Sept. 2019
Sista anmälningsdag Kontakt Skolan
Slutdatum Kontakt Skolan
Dates
Sept. 2019
Danmark - Roskilde
Sista anmälningsdag Kontakt Skolan
Slutdatum Kontakt Skolan