Degree in Gastronomy

University CEU - Cardenal Herrera

Programbeskrivning

Läs den officiella beskrivningen

Degree in Gastronomy

University CEU - Cardenal Herrera

De viktigaste slutsatserna från studien var följande: - Det finns en ökande trend mot kravet på yrkeskvalifikationer inom gastronomi sektorn. Detta professionellt förhållningssätt innebär att utbildningen nu krävs en serie av relaterade teknikområden.

  • Numera gastronomi måste ses ur ett perspektiv som går utöver utövandet av matlagning. Detta innebär att det nu finns ett behov av lämpliga lärandemiljöer som framgångsrikt kan kombinera gastronomi och business, matlagning och avkastning på investeringar.
  • Utvecklingen av gastronomi har resulterat i att involvera en rad vetenskapliga och tekniska frågor som bara för några år sedan inte hade något att göra med matlagning som yrke. Vi behöver bredda utbildnings horisonter för framtida proffs så att vi kan förse dem med de verktyg och kunskaper de behöver för att föra FoU + i till gastronomi ekvationen som en konkurrensfaktor i sin praktik.

Vårt mål är att utbilda yrkesverksamma som är specialiserade på kulinariska tekniker och också väl kvalificerade att hantera en gästfrihet etablering, antingen i det här landet eller utomlands. Detta är inte bara en fråga om att ge framtida kockar med allsidig träning, är vårt mål att berika och utveckla sin professionella talanger och ge dem möjlighet att utforma och förvalta en gastronomi företag över hela gästfrihet området. Vi utbildar våra elever att nå den högsta nivån, som producerar proffs som vet hur man kan utveckla affärsplaner och sätta processer i stället för att ge rätt typ av service för deras målgrupp.

Sammanfattningsvis syftar till att ge de studerande med kunskaper, färdigheter och förmågor som gör det möjligt för dem att uppnå excellens inom gastronomi i kombination med kulinariska ledningen. - Gastronomi. Överföra kunskap om livsmedelsprodukten och kulinariska tekniker, med en fördjupad titt på art, ursprung och spårbarhet av livsmedel och drycker och principerna sina processer. Utbildning eleverna i disciplinerna av kvalitet och säkerhet råvaror, beredning och förvaring av livsmedel, kulinariska tekniker och processer och sunda matvanor.

Denna skola erbjuder program i:
  • Engelska
Varaktighet & Pris
Denna kurs är På campus
Start Date
Startdatum
Duration
Varaktighet
4 år
Heltid
Price
Pris
12,100
Information
Deadline
Locations
Dates