Professionell Baker
Mausi Sebess
Nyckelinformation
Campus läge
Vicente López, Argentina
språk
Spanska
Studieformat
Distansutbildning
Varaktighet
Begär info
Takt
Begär info
Studieavgifter
Begär info
Ansökningstiden
Begär info
Tidigaste startdatum
Feb 2024
Introduktion
Bli en Professional Baker of excellence med det mest kompletta programmet i Latinamerika på ett accelererat sätt på bara 5 månader.
Du kommer att lära dig att göra olika slags nationella och internationella bröd, samt moderna och avantgarde skapelser.
Kursen bör kompletteras med vår bok "Professional Bakery Techniques" skriven av Paulo Sebess, vår direktör, expert på internationellt bageri och vinnare av internationella utmärkelser.
Klasserna är 100% online, med steg-för-steg-förklaringar och inspelade i HD-videor så att du inte missar en enda detalj av förberedelserna och teknikerna.
Du kommer också att komplettera ditt lärande med kurserna Säkerhet och hygien på arbetsplatsen och livsmedelshantering, Nutrition, Pizzor och Empanadas.
Mausi Sebess är det enda institutet som levererar MasterChef -certifikat.