Livsmedelsvetenskap (BS)
Michigan State University College of Agriculture and Natural Resources
Nyckelinformation
Campus läge
Michigan, Amerikas förenta stater
språk
Engelsk
Studieformat
Begär info
Varaktighet
Begär info
Takt
Begär info
Studieavgifter
Begär info
Ansökningstiden
Begär info
Tidigaste startdatum
Sep 2024
Stipendier
Utforska stipendiemöjligheter för att hjälpa till att finansiera dina studier
Introduktion
Livsmedelsvetenskap är ett tvärvetenskapligt programfält som tillämpar kemi, mikrobiologi, teknik och näring för att utveckla nya livsmedelsprodukter och processer för att förbättra matens säkerhet och kvalitet.
Livsmedelsvetenskapsexamen är internationellt erkänd och godkänd av Institute of Food Technologists.
Många studenter deltar i praktikplatser hos livsmedelsföretag och närliggande industrier. Studenter kan få kurspoäng för praktikplatser samtidigt som de får ovärderlig yrkeserfarenhet. Institutionen för livsmedelsvetenskap och mänsklig näring har också många stipendier tillgängliga.