Kandidatexamen i livsmedelsvetenskap
Universidad Nacional Noroeste Buenos Aires
Nyckelinformation
Campus läge
Junín, Argentina
språk
Spanska
Studieformat
Begär info
Varaktighet
Begär info
Takt
Begär info
Studieavgifter
Begär info
Ansökningstiden
Begär info
Tidigaste startdatum
Feb 2024
Stipendier
Utforska stipendiemöjligheter för att hjälpa till att finansiera dina studier
Introduktion
Kandidaten i livsmedelsvetenskap kommer att ha:
-En korrekt hantering av grundläggande element i matematik, fysik och kemi, nödvändigt för att förstå de specifika problemen i deras yrkesområde.
-En solid biologisk träning, inriktad på djup kunskap och flytande hantering av livsmedelskomponenter, av de biologiska omvandlingar som påverkar dem och av förorenande och fördelaktiga mikroorganismer.
-En lämplig teknisk utbildning som gör det möjligt för dem att utveckla nya livsmedelsprodukter och samarbeta i utvecklingen av livsmedelstillverkningsprocesser.
-En gedigen kunskap om hälsolagstiftning, som läggs till resten av sin utbildning, gör det möjligt för honom att utföra de aktiviteter som ligger i kvalitetskontroll och livsmedelscertifiering.