Kandidatexamen i livsmedels- och livsvetenskap
Azabu University
Nyckelinformation
Campus läge
Sagamihara, Japan
språk
Begär info
Studieformat
På Campus
Varaktighet
Begär info
Takt
Begär info
Studieavgifter
Begär info
Ansökningstiden
Begär info
Tidigaste startdatum
Apr 2024
Introduktion
Studenterna kommer att få en grundlig kunskap om livsmedelsvetenskap och tekniska färdigheter med målet att upprätthålla och fortsätta att utveckla ett hälsosamt samhälle. Vi utbildar specialister inom livsmedelsvetenskap att vara aktiva inom ett brett spektrum av matrelaterade områden. Studenterna studerar vetenskapen om livsmedelssäkerhet och funktionalitet, en bekant del av vårt dagliga liv, från två olika tillvägagångssätt. Det första är området tillämpad livsmedelsvetenskap, där eleverna utforskar livsmedelsutbildning och tillämpningar inom livsmedelshälsovård och medicinska områden. Den andra metoden är baserad på livsmedelsreglerande vetenskap, där eleverna får en exakt förståelse för livsmedelssäkerhet och livsmedelssäkerhet och förmågan att utvärdera dem.