Kandidatexamen i gastronomi
The Technological University of La Paz (La Universidad Tecnológica De La Paz)
Nyckelinformation
Campus läge
México, Mexiko
språk
Spanska
Studieformat
På Campus
Varaktighet
Begär info
Takt
Begär info
Studieavgifter
Begär info
Ansökningstiden
Begär info
Tidigaste startdatum
Jul 2023
Stipendier
Utforska stipendiemöjligheter för att hjälpa till att finansiera dina studier
Introduktion
Kandidatexamen i gastronomi har de yrkeskunskaper som krävs för deras prestationer på arbetsområdet, på lokal, regional och nationell nivå.
Yrkeskompetenser är de färdigheter och attityder som gör det möjligt för examen att utveckla aktiviteter inom sitt yrkesområde, anpassa sig till nya situationer, samt vid behov överföra hans kunskap, färdigheter och attityder till närliggande yrkesområden.
Analys- och syntesfärdigheter, grundläggande forskningsfärdigheter, planerings- och ledningsförmåga, hälso- och säkerhetshantering, lagarbete, effektiv kommunikation, förhandlingsförmåga, ledarskap och serviceinställning.
Utveckla och hantera ett gastronomiskt koncept genom diagnos av kulinarisk potential, menyteknik, representativ mexikansk och internationell mat, finansiella och strategiska ledningsverktyg och tillämpliga regler för att stärka den gastronomiska sektorn och bidra till den ekonomiska utvecklingen i området.