Kandidatexamen i bakteknik och management
National Kaohsiung University Of Hospitality And Tourism
Nyckelinformation
Campus läge
1號, Taiwan
språk
Engelsk,
Studieformat
Begär info
Varaktighet
Begär info
Takt
Begär info
Studieavgifter
Begär info
Ansökningstiden
Begär info
Tidigaste startdatum
Sep 2023
Stipendier
Utforska stipendiemöjligheter för att hjälpa till att finansiera dina studier
Introduktion
Taiwan, en av Asiens ledande bageribranscher, kallade för att ge en plattform för studenter att lära sig och utveckla klassiska färdigheter för bageri och konditori. Praktisk praktik och exakta tekniker gör att du kan producera en mängd bagerivaror, bakverk och mittstycken.
Denna kurs kommer att avslöja de olika teknikerna från att manipulera choklad, dra socker till brödtillverkning. Redan från det första året kommer studenterna att genomgå en omfattande praktisk träning i bakfärdigheter för att lägga din grund. Följt av ett intensivt men ändå interaktivt andra år med mer avancerade tekniker och kompetensbaserade upplevelser i kombination med vetenskap bakom varje teknik.
Under det tredje året kommer studenter att genomgå praktik (antingen lokalt eller utomlands) för att få och vidareutveckla sina karriärspecifika färdigheter inom livsmedels- och dryckesindustrin eller ingrediensföretag. År 4 kommer eleverna att finslipa sina färdigheter för att utveckla innovativa recept för det kursstyrda utbildningskaféet. Detta koncept gör det möjligt för studenter att utforska koncepten inom marknadsföring, caféhantering och affärshantering.