Kandidat i hotell- och turismledning
EUHT Sant Pol School of Hospitality and Culinary Management, Barcelona
Nyckelinformation
Campus läge
Barcelona, Spanien
språk
Engelsk, Spanska
Studieformat
På Campus
Varaktighet
4 år
Takt
Heltid
Studieavgifter
Begär info
Ansökningstiden
Begär info
Tidigaste startdatum
Begär info
Introduktion
Studera vid universitetet #1 i Spanien och #14 i världen av QS Ranking 2023
3 omnämnanden:
International Hotel Management
Restaurering och Event Management
Gastronomi, matlagning och köksledning
Omnämnandet bestäms av praktiken i Hotell-skolan under årskurs 2 och 3, val av valfria ämnen, Examensarbete (TFG) och externa yrkesutövningar.
Varaktighet: 4 år
Språk: 80% spanska och 20% engelska
Erasmus
ERASMUS-programmet är förkortningen för det officiella namnet på engelska: European Region Action Scheme for the Mobility of University Students.
ERASMUS-stipendiet , som är tillämpligt på den officiella examen i hotell- och gastronomisk företagsledning, ger oss ett viktigt personligt men också socialt värde, som erkänns som ett viktigt element för att främja sammanhållning och kunskap om Europeiska unionen bland den unga befolkningen. På så sätt skapas gränsöverskridande vänskapsband, med ett rent europeiskt medborgarsamvete.
Antagningar
Galleri
Programresultat
karriär~~POS=TRUNC möjligheter~~POS=HEADCOMP
- International Hotel Management: hotelldirektör, hotellkonsult, avdelningsledning, företagstjänster, hotellentreprenör, hotellledning.
- Restaurang- och evenemangsledning: restaurangchef, mat- och dryckesdirektör, eventbolagsdirektör, cateringföretagsdirektör, restaurangentreprenör.
- Gastronomi och köksledning: gastronomisk rådgivare, köksmästare, gastronomisk entreprenör.
Studieavgift för programmet
Karriärmöjligheter
karriär~~POS=TRUNC möjligheter~~POS=HEADCOMP
- International Hotel Management: hotelldirektör, hotellkonsult, avdelningsledning, företagstjänster, hotellentreprenör, hotellledning.
- Restaurang- och evenemangsledning: restaurangchef, mat- och dryckesdirektör, eventbolagsdirektör, cateringföretagsdirektör, restaurangentreprenör.
- Gastronomi och köksledning: gastronomisk rådgivare, köksmästare, gastronomisk entreprenör.