Internationellt bageri- och konditorprogram
Escuela Hotelera De San Juan
Nyckelinformation
Campus läge
San Juan, Puerto Rico
språk
Spanska
Studieformat
På Campus
Varaktighet
Begär info
Takt
Begär info
Studieavgifter
Begär info
Ansökningstiden
Begär info
Tidigaste startdatum
Sep 2023
Stipendier
Utforska stipendiemöjligheter för att hjälpa till att finansiera dina studier
Introduktion
Det internationella bageri- och konditorprogrammet utbildar studenter i att få anställning på startnivå som bagare och / eller konditorer i hotell- och servicebranschen i kommersiella bagerier och konditorier, hotell, restauranger och / eller i etableringen av en egen affär. Eleverna får kunskap om hygien och sanitet, näring och menyplanering. Läroplanen innehåller teoretiska och praktiska laboratoriekomponenter och fältupplevelser under överinseende av en mästerkock eller konditor. Särskild vikt läggs vid säkerhetsstandarder och förfaranden samt till förvärv och hantering av handelns material, redskap och utrustning, inklusive anpassning och beredning av recept, samt tillagning av bröd, europeiska bakverk, kakor, choklad och klassiska och moderna stilar av dekoration med socker.