Baking & Beverage Management
DaYeh University
Nyckelinformation
Campus läge
Taipei, Taiwan
språk
Begär info
Studieformat
På Campus
Varaktighet
Begär info
Takt
Begär info
Studieavgifter
Begär info
Ansökningstiden
Begär info
Tidigaste startdatum
Sep 2023
Introduktion
Sedan 2012 har bak- och dryckesindustrin värt över 100 000 000 000 000 000 USD i Taiwan. Tidigare odlades bakningstalanger alltid av traditionella sätt som överlämnades från mästare till lärling. Även om detta betonar mästarens utförande saknar denna typ av lärande moderna ledningskoncept, inklusive kostnadskontroll, förståelse för näring och hälsosäkerhet, och är därför oförmögna att odla begåvade yrkesverksamma från västerländskt bakverk som har en internationell och modern syn.
Detta är anledningen till att detta program skapades. Programmet är uppdelat i två moduler: Den första hänvisar till den praktiska modulen för bakning och dryck som hjälper eleverna att få en teoretisk förståelse för teorin, såsom bröd, snacks och kakframställning och överföringsförmåga. Den andra modulen syftar till bak- och dryckeshanterings- och marknadsföringsmodulen med fokus på att lära sig förmågan och professionella kunskaper om livsmedelshygien och säkerhet, mänskliga resurser, planering, ledning och kreativ marknadsföring.