Bachelor of Science Degree Hospitality Management
University of Hawai'i at Manoa School of Travel Industry Management
Nyckelinformation
Campus läge
Honolulu, Amerikas förenta stater
språk
Engelsk
Studieformat
På Campus
Varaktighet
Begär info
Takt
Begär info
Studieavgifter
Begär info
Ansökningstiden
Begär info
Tidigaste startdatum
Sep 2024
Stipendier
Utforska stipendiemöjligheter för att hjälpa till att finansiera dina studier
Introduktion
Att bygga grunden för en livslång karriär inom management är både vetenskap och konst. Framgångsrika resebranschchefer har ett antal viktiga och ibland avvikande uppgifter och skyldigheter. Varje del av TIM-läroplanen utgör en viktig byggsten för en fullständig utbildning som inte bara är relevant för resebranschen utan för praktiskt taget alla tjänstrelaterade företag eller yrken. Läroplanen fokuserar på att utveckla problemlösnings- och beslutsfattande tekniker och kritiskt tänkande färdigheter som är viktiga färdigheter för framgångsrika chefer och ledare i alla branscher.
Gästfrihetshanteringens betoning är tänkt att ge studenterna förmågan att tillämpa problemlösning, beslutsfattande tekniker och kritiskt tänkande färdigheter för att möta nuvarande och framtida branschutmaningar. Studenterna kommer att studera förhållandet mellan de olika valkretsarna (kund, ägare, personal) i ledningen och driften av gästfrihetsföretag, inklusive logi och matserviceföretag, samt evenemangshanteringsföretag.
Kurser inom detta område täcker följande områden: förvaltning av hotell- och mat- och dryckesanläggningar; livsmedelskvalitetshantering; gästfrihet ekonomisk kontroll; evenemangshantering; principer för försäljning och marknadsföring av hotell och orter med fokus på PR; reklam, prissättning och avkastningshantering; drift av en kommersiell matserviceanläggning antingen som en fristående verksamhet eller som en del av ett hotell, en klubb, ett nöjes- / rekreationsanläggning eller en institution; utväg och förvaltning av hotellanläggningar och design; utväg och förvaltning av orter och kvantitet / kvalitet på livsmedelsproduktioner.