Nottingham Business School, Nottingham Trent University

Introduktion

Läs den officiella beskrivningen

Välkommen till Nottingham Business School, "Business School för företag". Om du letar efter en utmanande och givande pedagogisk erfarenhet som kommer att förbättra din karriär och framtidsutsikter, så är detta platsen för dig. Som en av Storbritanniens främsta leverantörer av högre utbildning i företagsekonomi, förvaltning och ekonomi, vi levererar kurser som kombinerar akademisk stringens med erfarenhet från näringslivet och relevans. Oavsett om du vill studera för en kandidatexamen, en magisterexamen, eller MBA vi har rätt kurs för dig och en expert fakultet för att möta dina behov.

Nottingham Business School är baserad i Newton byggnaden, en mångmiljon, helrenoverade, kulturmärkt byggnad i hjärtat av staden platsen. Här finns moderna föreläsningssalar och undervisningslokaler samt våra centraliserade Student Support Services, Careers Service, Boende Office. Newton Building finns en toppmodern handlarrummet, kör ledande branschprogram för studenter som studerar ekonomi, redovisning och finansiering och kurser Trading.

Nottingham Trent University har en av de bästa studentkår byggnader i Storbritannien. Det igen i September 2013 efter att ha genomgått en omfattande ombyggnad och har nu 5.500 kvadratmeter social och fritid utrymme. Den Boots Biblioteket på City Site hus över en halv miljon böcker samt tidskrifter och eJournals genomgår för närvarande en miljon £ 4,2 renovering. I början av 2013/14 läsåret Nottingham Trent University kommer att ha investerat nära till £ 350m i dödsbon, utrustning och personal.

Nottingham är känd för att vara en trendig, billigt ställe att bo med påsar av personlighet och kultur och har mycket att erbjuda från fantastisk shopping utestående sportanläggningar. Staden ger fler idrottsanläggningar per invånare än någon annanstans i Europa.

Grundutbildning på Nottingham Business School 94% av våra studenter är anställda eller engagerade i vidare studier sex månader efter att ha lämnat (Senaste Dlhé Survey Grundutbildning resultat 2013/14).

Vi är stolta över att hjälpa våra elever att bli morgondagens företagsledare, som kombinerar en stimulerande inlärningsmiljö med verkliga världen erfarenhet så att du sticker ut från mängden. Nottingham Business School är en av ett fåtal handelshögskolor att få ett utmärkt betyg för undervisning från högre utbildning Finansiering rådet för England (HEFCE).

Valet av en examen vid Nottingham Business School kommer att förvandla dig till en värdefull tillgång för alla organisationer.

Forskar Masters på Nottingham Business School 91% av Nottingham Business School doktorander är anställda eller engagerade i vidare studier sex månader efter att ha lämnat. (Senaste Dlhé undersökning forskarutbildning resultat 2012-13)

Nottingham Business School masterkurser syftar till att förstärka ledningen med ett globalt perspektiv. De är utmärkande, relevanta och anpassade till en dynamisk värld. Vi bygger en blomstrande forskarutbildning gemenskap, och kör ett antal sociala evenemang under hela året för att möjliggöra personal och studenter att nätverka och göra vänner, börjar med vår "livsförändrande" internatkurs. Alla våra moduler levereras med hjälp av liten grupp interaktiv undervisning, och alla studenter tilldelas en personlig handledare som kommer att granska framsteg och ge stöd. Vi ger dig verktygen för att lyckas - allt heltid MSc studenter dra nytta av en full teckning FT.com. Vi erbjuder även ledande program som Qualtrics, NVivo och SPSS, och hjälpa till med kostnaderna för kärn texter genom Blackwells stipendiekortsystem. Internationella studenter har tillgång till gratis, veckovis engelska språkstöd.

Varför studera en Masters på Nottingham Business School?

  • Karriär Enhancement - Vi fokuserar på din anställbarhet från början, genom en lärorik erfarenhet som integrerar teori och praktik. Du kommer att ha valet av stora projekt, bland annat ett konsultprojekt, bedriva oberoende forskning eller få värdefull erfarenhet internationellt.
  • Anslutning till Business - Vi har över 900 kontakter med näringslivet runt om i världen, ger dig ett stort internationellt nätverk av specialister.
  • En verkligt internationell erfarenhet - Vi åtar oss att ge var och en av våra studenter med en utbildning och erfarenhet med ett internationellt perspektiv, oavsett vilken kurs du väljer att studera.
  • En stödjande inlärningsmiljö - Studenter gående kommentar att de känner sig delaktiga i en positiv, välkomnande och stödjande gemenskap under sin tid här.
  • Världsklass faciliteter - Vi erbjuder en verkligt inspirerande miljö att studera och umgås - allt inom ett centrum inställning.

Vi har ett stort antal generösa stipendier tillgängliga för studenter på våra heltid masterkurser.

Nottingham Business School MBA

Styrkan i vårt intensiva, relevant, hög kvalitet och innovativa NBS MBA-program ligger i dess:

  • starka kunskaps fundament
  • integrerande och progressivt tillvägagångssätt
  • fokusera på värdefull kunskap, som är inbyggd i varje del av läroplanen.

Detta ger ett mervärde i varje skede, påskynda och förbättra förvaltning kunskap. Vårt program är utmärkande, liv och karriär öka vilket ger en verkligt globala åtgärder lärandeperspektiv.

Ta reda på mer om våra unika konsultuppdrag och personliga och professionella ledarutveckling workshops. Vi har också en rad stipendier tillgängliga för att hjälpa dig med dina studier.

Denna skola erbjuder program i:
  • Engelska

Se BAs »

Program

Skolan erbjuder också:

BA

BA (Hons) Ekonomi

Campusstudier Heltid 3 - 4 år September 2017 Storbritannien Nottingham

Denna kurs fokuserar på tillämpad ekonomi, utbildning du att vara en ekonom redan från dag ett. Det gör att du kan göra känsla av samhället och förhållandet mellan människor och världens resurser. Du kommer också att utveckla din beslutsfattande färdigheter på ett sätt som är utmärkande för disciplinen nationalekonomi, vilket gör dig mycket anställningsbara inom en mängd olika branscher. [+]

Varför välja den här kursen?

 

 

Denna populära kurs ger en fast grund i de viktigaste delarna i den ekonomiska analysen, samtidigt som man betonar deras tillämpning på offentliga och privata organisationer samt till frågor om politik.

 

Det gör att du kan göra känsla av samhället och förbättra din beslutsfattande färdigheter på ett sätt som är utmärkande för disciplinen nationalekonomi.

 

Det kommer också att göra det möjligt för dig att engagera sig tryggt och sakkunnigt i diskussioner med yrkesverksamma inom många sektorer av den reala ekonomin.

 

Du kommer att ha tillgång till vår Trading Room, vilket ger eleverna den simulerade erfarenhet av att arbeta i den snabbt föränderliga värld av aktier handel. ... [-]

BA (Hons) Ekonomi Med Internationell Finans-och Bankverksamhet

Campusstudier Heltid 3 - 4 år September 2017 Storbritannien Nottingham

Denna dynamiska Kursen ger dig de kunskaper och färdigheter som behövs för att starta en framgångsrik karriär inom investment banking, finansiell analys, eller det bredare näringslivet. Erbjuder ett antal praktikmöjligheter, den här kursen kommer du också att tillämpa ekonomisk analys till verkliga frågor och problem, förbereder dig för arbete med starka och praktiska kunskaper. [+]

Efter den ekonomiska katastrofer för de senaste åren, ekonomi och finansbranschen har varit i fokus som aldrig förr. Genom den här kursen kommer du att introduceras till centrala ekonomiska begrepp och teorier, samt frågor som rör dagens ekonomiska och finansiella miljön.

 

Varför välja den här kursen?

 

Kursen betonar att tillämpa ekonomisk analys med hjälp av verkliga frågor och problem inom finans-och bankverksamhet.

 

Du kommer att utveckla viktiga färdigheter för sysselsättningen inom finanssektorn, inklusive kvantitativa och analytisk förmåga.

 

Du kommer att ha tillgång till vår Trading Room, vilket ger eleverna den simulerade erfarenhet av att arbeta i den snabbt föränderliga värld av aktier handel. ... [-]

BA (Hons) Företag

Campusstudier Heltid 3 - 4 år September 2017 Storbritannien Nottingham

Utvecklad med företag och avspeglar den föränderliga företagsvärlden, detta mycket relevant Kursen täcker ett brett spektrum av ledningsfunktioner, processer och tekniker. Detta gör den till en utmärkt inkörsport till en mängd olika yrken. Det är det perfekta valet om du vill hålla alla dörrar öppna och forma dina karriärmål under dina studier. [+]

Denna kurs är perfekt för dem som inte vill specialisera sig på något område. Det följer en bred läroplan, som omfattar viktiga affärs discipliner på alla tre nivåer. Om när du är här, du bestämmer du vill specialisera sig inom ett visst område, kommer du att ha möjlighet att överföra till en av våra Business Management Gemensamma Heder grader i slutet av året en.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Varför välja den här kursen?

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 ... [-]


BA (Hons) Företagsledning (1 år-bolag)

Campusstudier Heltid 3 - 3 år September 2017 Storbritannien Nottingham

Under denna unika treårig examen kommer du att lära på arbetsplatsen i ett år, i mellan att studera vid Nottingham Business School för de andra två åren. [+]

Detta 1 år i företag Kursen ger dig en bra balans mellan lärande på arbetsplatsen och akademiska studier. Du kommer att studera vid Nottingham Business School heltid under din första och sista året. Din andra året kommer att kombinera studier med heltidsplacering. Genom att kombinera de två, kommer du att få en ökad kunskap om verksamheten, samt utveckla den kompetens som visar arbetsgivarna du kan hantera hög arbetsbelastning och arbetar för att deadlines.

 

Kursen kommer att locka mycket motiverade studenter som kan se fördelarna med en placering erfarenhet, men som vill starta sin verksamhet karriär så tidigt som möjligt.

 

Varför välja den här kursen?... [-]


BA (Hons) Företagsledning (2 år-bolag)

Campusstudier Heltid 3 - 3 år September 2017 Storbritannien Nottingham

Kombinera lärande med branscherfarenhet och karriärutveckling, genom detta unika, treåriga företagsledning kurs, som erbjuder två år i företag erfarenhet. [+]

94% av de utexaminerade är anställda eller engagerade i vidare studier sex månader efter att ha lämnat (Dlhé undersökning 2013/14)

 

 

 

 

 

 

 

BA (Hons) Företagsledning (In-Company)

 

 

 

 

 

 

 

Utvecklad med ledande företag, är denna kurs rik på praktisk erfarenhet. Medan de flesta kurser erbjuder ett års yrkeserfarenhet, är den innovativa tvååriga möjlighet att arbeta i ett företag som syftar till att ge dig en klar fördel jämfört med andra studenter.

 

 

 

 

 

 

 ... [-]


BA (Hons) Företagsledning Och Ekonomi

Campusstudier Heltid 3 - 4 år September 2017 Storbritannien Nottingham

Att förstå ekonomi är nyckeln till att förstå den yttre miljön i vilken organisationer fungerar. Världens senaste turbulenta ekonomiska tider har visat att det behövs en ny, djupare förståelse för detta ämne. Denna kurs kommer att träna dig att bli en ekonom redan från dag ett. [+]

Våra gemensamma Heder kurser är perfekt om du vill ha en bred verksamhet bas, men också vill arbeta på en viss funktion, till exempel ekonomi.

 

 

 

Varför välja den här kursen?

 

 

 

 

 

Detta är en flexibel examen, som ger dig en blandning av grundläggande ledningskompetens och ämnesspecifika kunskaper.

 

 

 

Kursen ska utveckla dina kunskaper om de idéer och metoder som används av ekonomer för att stödja framgångsrika företag och förvaltning.

 

 

 

Metoden för att samarbeta med näringslivet ger dig en distinkt perspektiv på beslutsfattandet, en färdighet som efterfrågas av många arbetsgivare. ... [-]

BA (Hons) Företagsledning Och Entreprenörskap

Campusstudier Heltid 3 - 4 år September 2017 Storbritannien Nottingham

Är du en blivande entreprenör angelägen om att utveckla dina driftiga färdigheter? Kursen utrustar dig med de kunskaper och färdigheter för att göra det, samt en del spännande möjligheter till företagande på vägen. Oavsett om du vill sluta arbeta för ett framgångsrikt företag eller driva ditt eget, kommer denna examen ger dig de kunskaper och färdigheter du behöver. [+]

Våra gemensamma Heder kurser är perfekt om du vill ha en bred verksamhet bas, men också vill arbeta i en viss funktion, till exempel entreprenörskap.

 

 

 

Varför välja den här kursen?

 

 

 

 

 

Detta är en flexibel examen, som ger dig en blandning av grundläggande ledningskompetens och ämnesspecifika kunskaper.

 

 

 

Kursen undersöker hur entreprenöriella aktiviteter äger rum i en mängd olika organisatoriska sammanhang.

 

 

 

Den anser hur entreprenörskap, design, innovation och konkurrensfördelar bidrar till att skapa framgång på internationell nivå. ... [-]

BA (Hons) Företagsledning Och Marknadsföring

Campusstudier Heltid 3 - 4 år September 2017 Storbritannien Nottingham

Marknadsföring är kanske den mest synliga delen av en organisations verksamhet, så hur det presenterar sig för sina kunder och klienter är avgörande. På den här kursen kommer du att få en förståelse för teorier marknadsföring och hur man tillämpar dem, samt anställbarhet färdigheter som behövs för att öka din karriär inom marknadsföring. [+]

Våra gemensamma Heder kurser är perfekt om du vill ha en bred verksamhet bas, men också vill arbeta i en viss funktion, till exempel marknadsföring.

 

Varför välja den här kursen?

 

 

Detta är en flexibel examen, som ger dig en blandning av grundläggande ledningskompetens och ämnesspecifika kunskaper.

 

Den har utformats för att tillgodose behoven i en ständigt föränderlig affärsvärld.

 

Fokus för studierna kommer att ligga på att förstå marknadsföringsfilosofi som sätter kunden i centrum för affärsverksamhet.

 

Kursen har ett gemensamt första år med alla andra gemensamma hedrar kurser, vilket innebär att du kan ändra din inriktning efter det första året om du så önskar. ... [-]

BA (Hons) Företagsledning Och Personalresurser

Campusstudier Heltid 3 - 4 år September 2017 Storbritannien Nottingham

Det sägs ofta att en organisations viktigaste tillgångar är dess folk, och så att förstå hur man ska hantera människor är en värdefull färdighet. Denna kurs ger dig möjlighet att fokusera på ledningsprocesser, men har en stark tonvikt på frågor som rör människor dimension verksamheten och sysselsättningen. [+]

Våra gemensamma Heder kurser är perfekt om du vill ha en bred verksamhet bas, men också vill arbeta i en viss funktion, till exempel Human Resources.

 

 

 

Varför välja den här kursen?

 

 

 

 

 

Detta är en flexibel examen, som ger dig en blandning av grundläggande ledningskompetens och ämnesspecifika kunskaper.

 

 

 

Kursen är utformad för att öka din förståelse av processerna för hantering.

 

 

 

Du kommer att fokusera på ledningsprocesser, och frågor som rör människor dimensionen av organisationer, företag och sysselsättning. ... [-]

BA (Hons) Företagsledning Och Redovisning Och Finansiering

Campusstudier Heltid 3 - 4 år September 2017 Storbritannien Nottingham

Designad för att möta behoven hos en ständigt föränderlig affärsvärlden, kommer denna kurs ger dig en bred förståelse för verksamheten, samtidigt lära dig vikten av redovisnings- och ekonomifunktioner inom en organisation. Du kommer att utveckla din analytiska förmåga och förmåga att kommunicera idéer och finansiell information. Denna grad ger dig ackrediterings mot bokföringsundersökningar från yrkesorganisationer ACCA, CIPFA, CIMA och ICAEW. [+]

Varför välja den här kursen?

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Detta är en flexibel examen, som ger dig en blandning av grundläggande ledningskompetens och ämnesspecifika kunskaper.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Det kommer att utveckla din förståelse för vikten och betydelsen av finansiering i näringslivet.

 

 

 

 

 

 

 

 

 ... [-]


BA (Hons) International Business

Campusstudier Heltid 3 - 4 år September 2017 Storbritannien Nottingham

Kursen utvecklar framstående akademiker väl utrustade för att påverka och göra betydande bidrag till internationell verksamhet och förvaltning. Om du väljer alternativet placering kommer du att tillbringa ett år vid ett utländskt företag eller en internationell organisation i Storbritannien. [+]

Kraven är höga för internationell förvaltning kunskap och för akademiker med en bred internationell verksamhet utbildning. Detta är på grund av den ökande ekonomiska oberoende mellan nationer och insatser av många företag för att bygga en global närvaro.

 

 

 

Kursen är EPAS ackrediterad - läs mer om vad detta innebär.

 

 

 

Varför välja den här kursen?

 

 

 

Syftet med kursen är att förbereda dig för en karriär med en organisation företag affärer över nationsgränserna.

 

 

 

Du kommer att kombinera studier inom management och internationell företagsekonomi. ... [-]

BA (Hons) International Business (med Franska)

Campusstudier Heltid 4 - 4 år September 2017 Storbritannien Nottingham

Ackrediterade av både Nottingham Business School och Kedge Business School (Marseille campus), har detta dubbla priset naturligtvis en helt internationaliserad läroplan med en stark betoning på franska språket och kulturen. Kursen ges på både Nottingham Business School och Kedge Business School, Marseille, Frankrike. År två innehåller en sex månaders praktik i Frankrike. [+]

Varför välja den här kursen?

 

 

Med en helt internationaliserad kursplan, ger kursen dig en förståelse för europeiska och globala affärsmiljöer.

 

Eftersom kursen är en dual-utmärkelse som du kommer att ta examen med en BA (Hons) International Business med franska från NTU, och en CESMED Bachelor of International Business från vår partner institution Kedge Business School i Marseille.

 

Du kommer att studera vid Nottingham Business School och i Frankrike på Kedge Business School.

 

I kursen ingår även en sex månaders praktik i Frankrike.

 

Kursen kommer att fördjupa dig i den franska kulturen och språket. ... [-]

BA (Hons) International Business (med Spanska)

Campusstudier Heltid 4 - 4 år September 2017 Storbritannien Nottingham

Ackrediterade av både Nottingham Business School och universitetet i Valencia, har detta dubbla priset naturligtvis en helt internationaliserad läroplan med en stark betoning på spanska språket och kulturen. Kursen ges på både Nottingham Business School och University of Valencia. År tre innehåller en sex månaders praktik inom ett spansktalande företag. [+]

Dagens globala marknaden kräver akademiker med de kunskaper och färdigheter för att arbeta i en internationell miljö.

 

Varför välja den här kursen?

 

 

Det är en unik dubbel utmärkelse kurs som hjälper dig att förstå de europeiska och globala affärsmiljöer.

 

Du kommer att ta examen med en BA (Hons) International Business med spanska från NTU, och en Grado en Negocios Inter från vår partnerinstitution, universitetet i Valencia.

 

Du kommer att studera vid Nottingham Business School och vid universitetet i Valencia på spanska.

 

I kursen ingår en sex månaders praktik i Spanien, eller ett spansktalande land. ... [-]

BA (Hons) Marknadsföring

Campusstudier Heltid 3 - 4 år September 2017 Storbritannien Nottingham

Detta moderna och praktiska kursen har utformats för att ge dig bästa möjliga förberedelse för en karriär inom marknadsföring. Ackrediterade av Chartered Institute of Marketing, kommer det att ge dig möjlighet att uppgradera med ytterligare yrkeskvalifikationer tillsammans med din examen, se till att du har den kompetens och kunskap för att göra en omedelbar effekt på någon organisation. [+]

Varför välja den här kursen?

 

 

Kursen är utformad för att möta behoven av snabba marknads karriärer i alla organisatoriska sektorer, se till dina kunskaper är rätt uppdaterad när du går in i arbetsmarknaden.

 

Det är ackrediterat av Chartered Institute of Marketing (CIM), vilket är den ledande branschorganisation för marknadsförare världen över.

 

Att bygga på en solid grund i marknadsföring teori och praktik, under kursen kommer du att utforska ämnet ur olika perspektiv, bland annat digitala och traditionella former av marknadsföring och kommunikation.

 

Du kommer att få möjlighet att studera de mest up-to-date utvecklingen i marknadsföring, har tillgång till branschens senaste verktyg och teknik, och kommer att dra nytta av möjligheten att engagera sig i praktisk arbetslivserfarenhet. ... [-]

BA (Hons) Nationalekonomi Med Företag

Campusstudier Heltid 3 - 4 år September 2017 Storbritannien Nottingham

Denna kurs ger en fast grund i tröskelbegrepp som ligger till grund ekonomisk analys, med hjälp av sina distinkta perspektiv att kritiskt analysera affärs beslutsfattande. Du lär dig om branschen och regelverk kring beslut i en internationell miljö samt utveckla viktiga sysselsättnings färdigheter i de verktyg och tekniker för affärsanalys med hjälp av ekonomi. [+]

Ekonomi bygger på några enkla men ändå viktiga idéer som kallas tröskelbegrepp. Dessa gäller de beslut som fattas varje dag av individer, företag och regeringar. En del av dessa beslut kan få mycket stora effekter för oss alla. Ta till exempel beslut som finansiella institutioner under 2000-talet. Det verkar konstigt då att många beslutsfattare verkar inte fullt ut förstå dessa tröskelbegrepp. Kursen syftar till att producera akademiker som kan sprida dessa begrepp, som påverkar positivt, debatter och beslut som fattas av en myriad av individer och grupper i samhället. Varför välja den här kursen? Det ger dig en fast grund i tröskelbegrepp som ligger till grund ekonomisk analys, med hjälp av sina distinkta perspektiv att kritiskt analysera affärs beslutsfattande. Du lär dig om branschen och regelverk kring beslut i en internationell miljö samt utveckla viktiga sysselsättnings färdigheter i de verktyg och tekniker för affärsanalys med hjälp av ekonomi. Du kommer att ha tillgång till vår Trading Room, vilket ger eleverna den simulerade erfarenhet av att arbeta i den snabbt föränderliga värld av aktier handel. Kursen kan studeras under tre år på heltid eller fyra år med en placering. Möjligheter att studera utomlands är tillgängliga. Heltidsstuderande kan välja att fylla i en kort praktik, studier utomlands, starta eget företag eller driva ett gemensamt projekt, under andra halvan av år två. Att skapa framgångsrika akademiker Att skapa framgångsrika akademiker 94% av våra studenter är anställda eller engagerade i vidare studier sex månader efter att ha lämnat (Senaste Dlhé Survey Grundutbildning resultat 2013/14). Många Economics akademiker arbetar som analytiker över finans, energi, detaljhandel och informationsteknik, med några säkra ledningsansvar. Dessutom våra studenter arbetar också med framgång på andra områden, inklusive utbildning, rekrytering och event management. Våra studenter är också eftertraktade av välkända arbetsgivare från hela landet, med tidigare Economics utexaminerade säkra positioner på företag som Barclays, E.ON, Mars Corporation, Next, KPMG, Weetabix och Experian. [-]

BA (Hons) Redovisning Och Finansiering

Campusstudier Heltid 3 - 4 år September 2017 Storbritannien Nottingham

Denna specialist examen ger dig ackrediterings mot professionella tentor från Storbritanniens tre största redovisnings organ ACCA, CIMA, CIPFA och ICAEW. Graden ger dig också en bra grund för många andra yrken, utveckla din analytiska styrka och förmåga att lära och kommunicera idéer samt finansiell information. [+]

Varför välja den här kursen?

 

 

Denna kurs ger en fast finansiella förutsättningar för en karriär inom redovisning, ekonomi eller allmän förvaltning.

 

Det kommer att ge dig ackrediterings mot redovisnings undersökningar från yrkesorganisationer ACCA, CIMA, CIPFA och ICAEW.

 

Ett utmärkande del av kursen är hur du kommer att utvecklas som en lagspelare. I både den andra och sista år som du kommer att delta i gruppbaserade övningar som hjälper dig att förstå de verkliga frågorna för organisationer och hur finansiella och redovisningsmässiga idéer kan spela en roll i problemlösning.

 

Du kommer att få en rad avancerade IT-kunskaper, framför allt genom användning av Microsoft Excel och SAGE (professionell redovisning paket). ... [-]

Videoklipp

Nottingham Business School - The business school for business

How to apply online for Nottingham Business School

Kontakt

Nottingham Business School

Adress, rad 1 Burton St
Nottingham NG1 4BU, GB
Hemsida http://www.ntu.ac.uk/nbs
Telefonnummer +44 115 8484460