JCU Singapore

Introduktion

Läs den officiella beskrivningen

JCU Singapore (registrerad James Cook Australia Institute of Higher Learning i Singapore) Är helägt av James Cook University Australien, det ledande tropiska forskningsuniversitet i Australien.

Universitetet etablerat bolaget i Singapore 2003 som en del av sin uttryckt avsikten med "Skapa en ljusare framtid för livet i tropikerna hela världen genom akademiker och upptäckter som gör skillnad". Universitetet rankas i topp 4% av universiteten i världen och är den ledande tropiska forskningsuniversitet i Australien. Den erbjuder en svit av universitetsnivå program på JCU Singapore campus, särskilt:

  • Grundutbildningen i psykologi, företag, redovisning, marknadsföring, turism, informationsteknologi och miljövetenskap
  • Inlägg forskarutbildning i psykologi, studie-och yrkesvägledning, företag, redovisning, och informationsteknik
  • Doktorsexamen program i psykologi

Viktigt är alla program som erbjuds följer samma läroplan som de australiska versionerna utan ett sammanhang till den asiatiska miljön. Detta säkerställer hög kvalitet, medan samtidigt upprätthålla en lokal betydelse.

Dessutom JCU Singapore erbjuder kurser på pre-universitetsnivå, särskilt utformade för att ge vägar för studenter som inte har möjlighet att omedelbart uppnå universitetets entré standarder. De pre-universitetsprogrammen är:

  • Engelska språket förberedande program (3 nivåer för att förbättra elevernas engelska till den nivå som krävs för universitets grundutbildning eller doktorand grader)
  • Foundation-program (en åtta-månaders universitets förberedelse för studenter som inte kan uppfylla våra vanliga inträdeskrav)

Student inskrivning på campus har vuxit snabbt från 34 elever 2003 till cirka 2500 studenter i 2011. Campus är verkligen mångkulturellt, med studenter från Singapore och i Asien, framför allt Kina, Indien, Indokina, Indonesien och Malaysia. Dessutom studenter registrera sig från Europa och USA.

JCU Singapore har två campus, som ligger på 600 Upper Thomson Road och 10 Ang Mo Kio St 54. Campus ge studenterna tillgång till ett komplett utbud av faciliteter och tjänster för att stödja deras lärande. Faciliteter inkluderar föreläsning och seminarierum, ett fullt utrustat bibliotek, datorsalar, en plats bistro och tillgång till en mängd olika idrottsanläggningar.

Alla kurser är registrerade med rådet för privat utbildning (registreringsnummer 200100786K) och vår verksamhet styrs av EduTrust. Under 2008 uppnådde vi i Singapore kvalitetsklass för privata utbildningsorganisationer ackreditering.

Campus ger möjlighet till internationella och lokala studenter att tjäna en "riktig Australian grad" utan att lämna Singapore.

Denna skola erbjuder program i:
  • Engelska

Se BAs » Se Kandidatexamen »

Program

Skolan erbjuder också:

Kandidatexamen

Bachelor Of Business

Campusstudier Heltid 2 år August 2016 Singapore

Vår Bachelor of Business har ett starkt fokus på att utveckla människor, ledarskap och förhandlingsteknik. Du kan välja att studera för en bred civilekonomexamen eller en specialiserad examen som gör att du kan koncentrera dig på specifika områden (majors). [+]

Bachelor of Business

Forskning visar att ett företags framgång är nära knuten till möjligheten för företagsledare att bygga effektiva relationer med medarbetare, kollegor, kunder och leverantörer. Vår Bachelor of Business har ett starkt fokus på att utveckla människor, ledarskap och förhandlingsteknik. Du kan välja att studera för en bred civilekonomexamen eller en specialiserad examen som gör att du kan koncentrera dig på specifika områden (majors). Du har en möjlighet att kombinera två valfria områden av intresse från en rad olika studieområden, och du kan ändra dina val när som helst i ditt första år.

studieprogrammet

För att slutföra Bachelor of Business måste du studera 24 ämnen inklusive kärnämnen, större specifika ämnen som anges nedan och en andra större, två minderåriga, ett mindre plus 4 föremål som erbjuds, eller 8 ämnen som erbjuds. Kärnämnen... [-]


Bachelor Of Business - Hospitality & Tourism Management

Campusstudier Heltid 2 år August 2016 Singapore

Gästfrihet och turism är oskiljaktiga. Den här kursen har du chansen att arbeta i en spännande människor fokuserad fält medan du njuter av internationella karriärmöjligheter [+]

Bachelor of Business - Hospitality & Tourism Management Gästfrihet och turism är oskiljaktiga. Den här kursen har du chansen att arbeta i en spännande människor fokuserad fält medan du njuter av internationella karriärmöjligheter Kombinationen av turistbeteende och destination management med de operativa aspekterna av gästfrihet ger dig bred kompetens och en stark överblick av en bransch som är en viktig och växande bidragsgivare till tropiska ekonomier, där och utomlands. Kursen innehåller de vanliga kärnämnena. Dessa ämnen är sedan kompletteras med specialiserade ämnen inom turism-och fritidsförvaltning, konferens och evenemang ledning, besökare och publik beteende förvaltning, destination management och planering, hospitality verksamhetsstyrning, klubb och spelhantering, och gästfrihet. studieprogrammet För att slutföra Bachelor of Business måste du studera 24 ämnen inklusive kärnämnen, större specifika ämnen som anges nedan och en andra större, två minderåriga, ett mindre plus 4 föremål som erbjuds, eller 8 ämnen som erbjuds. kärnämnen Redovisning av beslutsfattande Ekonomi för Sustainable Business Företag Dataanalys och tolkning Företag, miljö och samhälle i tropikerna Contemporary Business Communications Hantering av konsumentmarknaderna Affärsrätt PLUS något av följande: Professionell Praktik Tvärvetenskapligt projekt Självständigt arbete Huvudområden Turism och fritid Management Konferens och Events Management Forskning och beslutsfattande för företag Hospitality, kulturer och människor Besökare och Crowd Beteende Hantering Club and Gaming Hantering Hospitality Operations Management Destination Management och planering Biämnen (4 personer från ett av följande områden) redovisning ledning bank marknadsföring finans Turismledning Studieavgifter varierar beroende på var du befinner dig: Domestic Avgift: $ 48.741 International Avgift: $ 50.154 [-]

Bachelor Of Business - Internationella Affärer

Campusstudier Heltid 2 år August 2016 Singapore

Internationell verksamhet är ett snabbt växande område av studien som handlar om utveckling och förvaltning av multinationella företag. Globaliseringen, den globala handeln och utvecklingen av kommunikationstekniken gör att många företag nu verksamma på den internationella marknaden. [+]

Bachelor of Business - International Business Internationell verksamhet är ett snabbt växande område av studien som handlar om utveckling och förvaltning av multinationella företag. Globaliseringen, den globala handeln och utvecklingen av kommunikationstekniken gör att många företag nu verksamma på den internationella marknaden. En förståelse av de centrala frågorna i drift ett företag internationellt kommer att ge många typer av företag en viktig kant på marknaden. I kursen ingår grund ämnen inom områdena redovisning av beslutsfattande, ekonomi, dataanalys, kundupplevelse, management och personlig yrkesskicklighet. Dessa ämnen är sedan kompletteras med specialiserade ämnen i affärsförhandling, verksamhetsstyrning, cross cultural management, internationell marknadsföring och internationella affärer. The Bachelor of Business (International Business) erbjuder valfrihet och flexibilitet, med möjlighet att kombinera internationella affärer med en andra större från Hospitality Management, Marknadsföring, Management och entreprenörskap och Tourism Management. Du har en möjlighet att kombinera två valfria områden av intresse från en rad olika studieområden, och du kan ändra dina val när som helst i ditt första år. studieprogrammet För att slutföra Bachelor of Business måste du studera 24 ämnen inklusive kärnämnen, större specifika ämnen som anges nedan och en andra större, två minderåriga, ett mindre plus 4 föremål som erbjuds, eller 8 ämnen som erbjuds. Kärnämnen Redovisning av beslutsfattande Ekonomi för Sustainable Business Företag Dataanalys och tolkning Företag, miljö och samhälle i tropikerna Contemporary Business Communications Hantering av konsumentmarknaderna Affärsrätt PLUS något av följande: Professionell Praktik Tvärvetenskapligt projekt Självständigt arbete Huvudområden Ekonomisk förvaltning Business Förhandling Operations Management Forskning och beslutsfattande för företag Multinational Business Finance Cross Cultural Management internationella affärer Internationell marknadsföring Biämnen (4 personer från ett av följande områden) redovisning ledning bank marknadsföring finans Turismledning Studieavgifter varierar beroende på var du befinner dig: Domestic Avgift: $ 48.741 International Avgift: $ 50.154 [-]

Bachelor Of Business - Management

Campusstudier Heltid 2 år August 2016 Singapore

Kursen kan vara din språngbräda för en framgångsrik karriär inom företagsledning; lära sig att hantera ett företag, eller för att starta eget. [+]

Bachelor of Business - Förvaltning Kursen kan vara din språngbräda för en framgångsrik karriär inom företagsledning; lära sig att hantera ett företag, eller för att starta eget. Ledningsroller är avgörande för alla organisationer. Den intensiva snabba förändringarna i teknik och det ökande trycket på företagen att fungera effektivt i en global konkurrens innebär att det finns nya krav på chefer att vara innovativa i sina förvaltnings-och affärsmöjlighet praxis. Den Bachelor of Business (Management) ger studenterna en möjlighet att utveckla värdefulla analytiska och praktiska färdigheter. Kursen ger studier av förvaltning teori och praktik i kombination med entreprenöriella teman och trender i tillväxtländer, beteenden, processer och färdigheter och hur dessa relaterar till nya företag skapas, corporate företag, socialt entreprenörskap och hantering av små och medelstora företag (SMF ). Vår Bachelor of Business (Management) erbjuder valfrihet och flexibilitet, med möjlighet att kombinera Management med en andra större från Hospitality & Tourism Management, International Business, Marknadsföring och Sport & Event Management. Du har en möjlighet att kombinera två valfria områden av intresse från en rad olika studieområden, och du kan ändra dina val när som helst i ditt första år. studieprogrammet För att slutföra Bachelor of Business måste du studera 24 ämnen inklusive kärnämnen, större specifika ämnen som anges nedan och en andra större, två minderåriga, ett mindre plus 4 föremål som erbjuds, eller 8 ämnen som erbjuds. kärnämnen Redovisning av beslutsfattande Ekonomi för Sustainable Business Företag Dataanalys och tolkning Företag, miljö och samhälle i tropikerna Contemporary Business Communications Hantering av konsumentmarknaderna Affärsrätt PLUS något av följande: Professionell Praktik Tvärvetenskapligt projekt Självständigt arbete Huvudområden Hantera människor Operations Management Projektledning Forskning och beslutsfattande för företag Organisationsbeteende Ekonomistyrning för icke-revisorer Strategic Entreprenörskap Ledning och ledarskap Biämnen (4 personer från ett av följande områden) redovisning ledning bank marknadsföring finans Turismledning Studieavgifter varierar beroende på var du befinner dig: Domestic Avgift: $ 48.741 International Avgift: $ 50.154 [-]

Bachelor Of Business - Marknadsföring

Campusstudier Heltid Deltid 2 - 3 år August 2016 Singapore

Marknadsföring handlar inte bara försäljning och marknadsföring. Det omfattar forskning och utveckling av lämpliga produkter, övervakning konsumenternas efterfrågan, prispolitik, kommunikation och kundservice. [+]

Bachelor of Business - Marknadsföring

Marknadsföring handlar inte bara försäljning och marknadsföring. Det omfattar forskning och utveckling av lämpliga produkter, övervakning konsumenternas efterfrågan, prispolitik, kommunikation och kundservice. Dagens marknadsförare måste kunna bedöma nuvarande affärstrender för att manövrera sina företag i de mest gynnsamma positioner. I kursen ingår grund ämnen inom områdena marknadsföring fundamenta, som står för beslutsfattande, ekonomi, dataanalys, kundupplevelse, management och personlig yrkesskicklighet. Dessa ämnen är sedan kompletteras med specialiserade ämnen i marknadskommunikation, konsumentbeteende, internationell marknadsföring, strategisk marknadsföring, PR och interaktiv marknadsföring. The Bachelor of Business (Marketing) erbjuder valfrihet och flexibilitet, med möjlighet att kombinera marknadsföring med en andra större från International Business, Management and Entrepreneurship, Tourism Management och Hospitality Management. Du har en möjlighet att kombinera två valfria områden av intresse från en rad olika studieområden, och du kan ändra dina val när som helst i ditt första år.... [-]


Bachelor Of Business - Redovisning

Campusstudier Heltid Deltid 2 - 3 år August 2016 Singapore

En examen i affärer öppnar för stora möjligheter och en enorm mängd olika yrken. Den acccounting stora ger dig förmågan att hantera nutida och utvecklas redovisningsfrågor. Vår redovisning examen innehar full ackreditering med Institute of Chartered Accountants Australien (ICAA) och CPA Australien. [+]

Bachelor of Business - Redovisning En examen i affärer öppnar för stora möjligheter och en enorm mängd olika yrken. Redovisningen stora ger dig förmågan att hantera nutida och utvecklas redovisningsfrågor. Vår redovisning examen innehar full ackreditering med Institute of Chartered Accountants Australien (ICAA) och CPA Australien. studieprogrammet För att slutföra Bachelor of Business (redovisning) måste du studera 24 ämnen inklusive kärnämnen, redovisning stora specifika ämnen enligt nedan och ett mindre plus 1 ämne som erbjuds, eller 5 ämnen som erbjuds. kärnämnen Redovisning av beslutsfattande Ekonomi för Sustainable Business Företag Dataanalys och tolkning Företag, miljö och samhälle i tropikerna Contemporary Business Communications Hantering av konsumentmarknaderna Affärsrätt PLUS något av följande: Professionell Praktik Tvärvetenskapligt projekt Självständigt arbete Huvudområden Redovisningsprinciper och system Kostnad och Ekonomistyrning Ekonomisk förvaltning Business Modelling affärs informationssystem Lagen om företagsorganisationer (lag) Company Accounting Aktuella frågor i redovisning Performance Management och kontroll revision beskattning Biämnen (4 personer från ett av följande områden) redovisning ledning bank marknadsföring finans • Tourism Management Studieavgifter varierar beroende på var du befinner dig: Domestic Avgift: $ 48.741 International Avgift: $ 50.154 [-]

Bachelor Of Business - Sport & Evenemang Management

Campusstudier Heltid 2 år August 2016 Singapore

Sport, evenemang och underhållning är flera miljarder dollar industrin, och är bland de snabbast växande i ekonomin. Lär dig både de teoretiska och praktiska kunskaper för att göra karriär inom idrott och evenemang ledning. [+]

Bachelor of Business - Sport & Events Management Sport, evenemang och underhållning är flera miljarder dollar industrin, och är bland de snabbast växande i ekonomin. Lär dig både de teoretiska och praktiska kunskaper för att göra karriär inom idrott och evenemang ledning. Modern sport och evenemang management är en dynamisk global industri viktig för den lokala ekonomin och turismen. Idrottare anses kändisar och händelser är underhållning extravaganzas med publik förväntningar ständigt. färdigheter för att göra karriär inom idrott och evenemang management. Den expertis som du får på JCU är tillämplig på olika internationella affärsmiljöer, så din JCU Sport och Events Management examen kan ta dig överallt i världen. studieprogrammet För att slutföra Bachelor of Business måste du studera 24 ämnen inklusive kärnämnen, större specifika ämnen som anges nedan och en andra större, två minderåriga, ett mindre plus 4 föremål som erbjuds, eller 8 ämnen som erbjuds. kärnämnen Redovisning av beslutsfattande Ekonomi för Sustainable Business Företag Dataanalys och tolkning Företag, miljö och samhälle i tropikerna Contemporary Business Communications Hantering av konsumentmarknaderna Affärsrätt PLUS något av följande: Professionell Praktik Tvärvetenskapligt projekt Självständigt arbete Huvudområden Projektledning Turism och fritid Management Sport management Konferens och Events Management Besökare och Crowd Beteende Hantering Sport och underhållning lag Destination Management och planering PR-kampanj Biämnen (4 personer från ett av följande områden) redovisning ledning bank marknadsföring finans Turismledning Studieavgifter varierar beroende på var du befinner dig: Domestic Avgift: $ 48.741 International Avgift: $ 50.154 [-]

Bachelor Of Business Och Miljövetenskap

Campusstudier Heltid 2 år August 2016 Singapore

I den 21: a århundradet framgångsrika företag inkluderar en miljö plattform i sina affärsstrategier. Chief Executive Officers måste ta hänsyn till koldioxidavtryck, hållbara metoder, den globala klimatförändringen, och avfallshantering. Dessa är miljömässigt känsliga frågor som har resulterat i en ökning av miljölagstiftningen. [+]

Bachelor of Business och miljövetenskap

I den 21: a århundradet framgångsrika företag inkluderar en miljö plattform i sina affärsstrategier. Chief Executive Officers måste ta hänsyn till koldioxidavtryck, hållbara metoder, den globala klimatförändringen, och avfallshantering. Dessa är miljömässigt känsliga frågor som har resulterat i en ökning av miljölagstiftningen. Dessutom är en del av verksamheten krävs kunskaper om miljön. Inom vattenbruket, till exempel biologisk kunskap som krävs för att lyfta fiskar, räkor, alger och andra grödor. Men det finns inget substitut för en bra affärsplan. Denna grad ger dig fördjupade kunskaper i miljövetenskap och förvaltningsprinciper och praxis.... [-]


Kandidatexamen I Informationsteknik - Interaktiv Teknik Och Spel Konstruktion

Campusstudier Heltid 2 år August 2016 Singapore

Elektroniska spel och animation är nu en integrerad del av de enorma globala underhållningsindustrin och karriärmöjligheter kan ta dig runt om i världen. Tänk att ligga i framkant av företag där dina beslut och idéer ses av miljontals spelentusiaster och filmpubliken. [+]

Bachelor of Information Technology - Interactive Technologies och spel Design Elektroniska spel och animation är nu en integrerad del av de enorma globala underhållningsindustrin och karriärmöjligheter kan ta dig runt om i världen. Tänk att ligga i framkant av företag där dina beslut och idéer ses av miljontals spelentusiaster och filmpubliken. Studenterna kommer att studera en kärna program som ger dem de grundläggande kunskaper som krävs för ett brett utbud av professionella IT-karriär. Dessutom Interactive Technologies och spel Design stort kommer att utrusta sina studenter med kunskaper som är relevanta för interaktiv underhållning och simuleringsbranschen. Studenterna kommer att studera animation och simuleringsteknik samt spel design. The Interactive Technologies och spel Design stort fokus på både fram-och bakdelen integrering av interaktiv teknik design och interaktiv teknik - Web 2.0-applikationer, Digital Media, Web / Mobile Technologies och plattformar, 2D/3D grafik, animation, spel design, Beräkning Arts , interaktiv visualisering, autonoma simulering och virtuella världar. Universitetet erbjuder en välutrustad miljö, inklusive flera toppmoderna laboratorier med specialiserade anläggningar för multimedia design och nätverkande. Dessutom finns det små grupper självstudier och praktisk praktiska moment i laboratorierna. Programmet syftar till att överbrygga klyftan på arbetsmarknaden för akademiker med de tekniska och mjukvaruingenjörskonst som gäller för spel slutlig utformning. Det finns en betoning på yrkesutövningen. I examensarbetet har du möjlighet att arbeta i ett team med studenter från kreativ konst att producera en produkt för spel designen marknaden; ger studenterna ett unikt perspektiv på alla aspekter av spel designbranschen. Vår Bachelor of Information Technology programmet är fullt ackrediterad av den australiska Computer Society på "professionell nivå" (den högsta nivån). Studieavgifter varierar beroende på var du befinner dig: Domestic Avgift: $ 43.674 International Avgift: $ 44.940 [-]

Kandidatexamen I Psykologi (pass Eller Utmärkelser)

Campusstudier Heltid Deltid 3 - 6 år August 2016 Singapore

Denna kurs är utformad för att ge studenterna en förståelse för de biologiska, sociala och kulturella faktorer som påverkar hur människor tänker, känner och beter sig. The Bachelor of Psychology lägger stark tonvikt på elever som aktivt engagerade i aktuell forskning som bedrivs vid institutionen för psykologi. [+]

Bachelor of Psychology (Pass eller Honours) Denna kurs är utformad för att ge studenterna en förståelse för de biologiska, sociala och kulturella faktorer som påverkar hur människor tänker, känner och beter sig. The Bachelor of Psychology lägger stark tonvikt på elever som aktivt engagerade i aktuell forskning som bedrivs vid institutionen för psykologi. Institutionen är värd för en serie seminarier varje år som presenteras av nationella och internationella experter som ger den mest aktuella kunskapen och forskningen inom olika områden av psykologin. Slutförande av kandidatexamen i psykologi är det första steget i att genomföra studier för att slutföra en Master of Psychology (klinisk) eller doktor i psykologi (Clinical). Vänligen bläddra nedan för att se progressionen diagram för denna studie alternativet. Behörighet för nivå 4-programmet Behörighet för tillträde till passet programmet är att alla elever som på ett tillfredsställande sätt har full Levels 1-3. De Honours programmet genom inbjudan till de studenter som visar höga studieresultat på nivå 1-3. Behörighet för tillträde till den Honours programmet är en lägsta medeltalet (GPA) av 5 (Credit genomsnitt) över de obligatoriska Nivå 2 psykologi ämnen och ett minimum GPA på 6 (Distinction genomsnitt) över fem Nivå 3 psykologi ämnen inklusive nivå 3 kärnämnes . Inträde till nivå 4-programmet finns också från fall till fall för studenter som avslutat en 3 år år grundutbildningen i psykologi vid en extern institution. Studieavgifter varierar beroende på var du befinner dig: Domestic Avgift: $ 51.232 International Avgift: $ 52.722 [-]

Lärarexamen - Förskoleverksamhet

Campusstudier Heltid Deltid 3 - 6 år August 2016 Singapore

Teaching kan vara en av de mest tillfredsställande och givande karriärer. Institutionen för pedagogik vid JCU erbjuder världsklass lärarutbildning. JCU ger utmärkt stöd för att lära eleverna inklusive tillgängliga lärare, mikro undervisnings-och datorsalar och utmärkt bibliotek och forskningsresurser. [+]

Bachelor of Education - Early Childhood Education Teaching kan vara en av de mest tillfredsställande och givande karriärer. Institutionen för pedagogik vid JCU erbjuder världsklass lärarutbildning. JCU ger utmärkt stöd för att lära eleverna inklusive tillgängliga lärare, mikro undervisnings-och datorsalar och utmärkt bibliotek och forskningsresurser. Vår ungkarl av utbildning är en australisk godkänd lärarutbildningen. Som JCU Education examen, kommer du att ha de kunskaper och kvalifikationer för att söka arbete i hela Australien, Singapore * och därefter. Tidiga barndomen är ett mycket specialiserat område som fokuserar på utbildning av barn från födseln till 8 års ålder med en särskild inriktning på dagis, Prep och åk 1-3. * Baserat på det nuvarande programmet kontur, skulle utexaminerade från detta program möter Early Childhood Development byråns yrkeskraven för lärare certifiering kvalifikationer. Studieavgifter varierar beroende på var du befinner dig: Domestic Avgift: $ 52.319 International Avgift: $ 53.843 [-]

BA

Bachelor Of Arts - Psykologi

Campusstudier Heltid Deltid 2 - 4 år August 2016 Singapore

Denna kurs är utformad inom Bachelor of ramen Arts för att ge studenterna en förståelse för de biologiska, sociala och kulturella faktorer som påverkar hur människor tänker, känner och beter sig. Studenter vid JCU Singapore kan kombinera psykologi ämnen med andra från affärer, informationsteknik, eller andra samhällsvetenskapliga områden. [+]

Bachelor of Arts - Psykologi Denna kurs är utformad inom Bachelor of ramen Arts för att ge studenterna en förståelse för de biologiska, sociala och kulturella faktorer som påverkar hur människor tänker, känner och beter sig. Studenter vid JCU Singapore kan kombinera psykologi ämnen med andra från affärer, informationsteknik, eller andra samhällsvetenskapliga områden. Vid tillräcklig prestanda i specificerade kärnämnen, kan eleverna ansöka om att överföra till kandidatexamen i psykologi programmet. Slutförande av den fyraåriga kandidatexamen i psykologi eller motsvarande är det första steget i att genomföra studier för att slutföra en Master of Psychology (klinisk) eller doktor i psykologi (Clinical). Vänligen bläddra nedan för att se progressionen diagram för denna studie alternativet. Studieavgifter varierar beroende på var du befinner dig: Domestic Avgift: $ 51.232 International Avgift: $ 52.722 [-]

Kontakt
Besöksadress
JCU Singapore
600 Upper Thomson Road

Singapore, 574421 SG